Annonce
Billund Ugeavis

Lise er blogger: -Det er måske en lidt mærkelig fritidsinteresse

Lise blogger om skønhed i sin fritid på bloggen "Lise Balslev - Livet i Provinsen". Foto: Martin Ravn
Lise ejer bloggen "lisebalslev.dk" og instagramprofilen "Bybalslev", hvor hun deler ud af sine erfaringer med skøndhedsprodukter. Men den private Lise deler hun ikke ud af.
Annonce

Billund: Influencer, youtub'er, blogger, vlogger, instagrammer. Kært barn har mange navne, men fælles for disse betegnelser er, at der er tale om mennesker, der på hver deres måde fortæller om dem selv og deler deres interesser. Og så foregår det ofte gennem et socialt medie.

Lise Balslev Pedersen ejer bloggen "lisebalslev.dk", hvor hun skriver om makeup, ansigtspleje og andre skønhedsprodukter. Interessen for at blogge begyndte for omkring otte år siden, hvor hun først skrev om træning og sundhed, sidenhen skønhed.

- At blogge er noget, jeg gør for sjovt, og jeg tjener ikke penge på det. Jeg skriver om det, der interesserer mig, og jeg kan lide at tage billeder og skrive en tekst, der passer til, forklarer Lise Balslev, der har omkring 500 unikke læsere på sin blog hver måned og bruger mellem en hel til halvanden time på hvert indlæg.

Hvis jeg skulle leve af det, skulle jeg enten arbejde professionelt med makeup eller dele mere ud af mig selv og mit private liv, for det der det, følgerne synes er spændende.

Annonce

Et liv som blogger

Som blogger får Lise Balslev af og til tilsendt produkter fra virksomheder.

- Første gang jeg fik noget tilsendt, syntes jeg, det var fedt, at de havde opstøvet mig, fortæller Lise Balslev, der langt fra skriver om alle de ting og sager, der lander i postkassen.

- Det er vigtigt for mig, at jeg selv bestemmer, hvad der lægges op. Jeg fik engang tilsendt vingummi, hvilket jeg ikke syntes var særligt relevant, og jeg har prøvet, at et firma kontaktede mig, fordi jeg havde givet deres produkt en dårlig anmeldelse. Firmaet tilbød herefter, at jeg kunne prøve deres nye forbedrede produkt.

Det er også meget almindeligt, at influencers inviteres til events arrangeret af virksomheder, som herefter håber på lidt omtale. Lise er gennem årene også blevet inviteret til diverse arrangementer, men på grund af sit fuldtidarbejde, har det ikke altid været muligt. For et par år siden tog hun dog til et event i Aarhus, hvilket var en øjenåbner i forhold til influencer-verdenen.

- Det var et fint event, men jeg oplevede, at de andre bloggere og influencers hurtig satte sig sammen med dem, de kendte. Det er selvfølgelig helt ok, men min fornemmelse er dog, at det kan være et meget ”lukket selskab” at komme ind i, når man kommer som helt ny, fortæller Lise Balslev.

Annonce

Privat eller offentlig

Flere kendte personligheder på de sociale medier deler også ud af deres privatliv, men her går grænsen for Lise.

- Jeg synes ikke, min familie skal blandes ind i det her, og jeg har af samme årsag også lavet en særlig instagram-profil, der er tilknyttet min blog i stedet for at bruge min private profil.

Ifølge Lise Balslev er valget om at være privat også en af årsagerne til, at det ikke vil være muligt for hende at kunne leve af sin blog.

- Hvis jeg skulle leve af det, skulle jeg enten arbejde professionelt med makeup eller dele mere ud af mig selv og mit private liv, for det der er det, følgerne synes er spændende. Jo mere privat jo, mere interessant er du, forklarer hun.

Lise Balslev har også flere gange overvejet at lukke bloggen. For hvorfor have en blog, hvis der ikke er penge i det?

- Det er måske en lidt mærkelig fritidsinteresse, men jeg hygger mig med det, siger hun med et smil.

Lise Balslev Pedersen

35 år

Bor i Billund med sin kæreste

Arbejder til dagligt på Lego

Ejer bloggen lisebalslev.dk og instagramprofilen @bybalslev

Har blogget i cirka otte år

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

25-års jubilæum i Lego

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rema 1000 skal have ny købmand

Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce