Annonce
Billund Ugeavis

Lokal musiker har udgivet sin første sang

Cindy Chiche bor til daglig i en lejlighed i Kolding, hvor hun ved siden af sine studier underviser i klaver og guitar. I lejligheden har hendes papfar desuden ud af nogle isolerende træplader bygget et lille lydstudie til hende, hvor hun kan stå og indspille sine sange. Foto: Mathilde Nygaard Jespersen
Annonce

Billund: I hjørnet af sin stue havde 23-årige Cindy Chiche et langt konfettirør liggende klar til affyring i flere dage op til den 12. februar. Her udkom hendes nye sang "Lose control", som hun selv har skrevet, synger og har fået udgivet.

- Det er virkelig stort for mig at få udgivet min egen musik. Det var et mål, jeg satte mig, faktisk tilbage under den første nedlukning i marts. Jeg har nok aldrig skrevet så meget, som jeg gør lige nu, siger hun og fortsætter:

- På den måde har corona været god for mig, fordi jeg har haft tiden til bare at sætte mig ned og koncentrere mig endnu mere om min musik, siger Cindy Chiche.

Cindy er født og opvokset i den sydfranske by Nice og har en fransk far og dansk mor, som, da Cindy var ti år gammel, valgte at flytte familien tilbage til Danmark, nærmere bestemt Billund.

For et par år siden valgte Cindy så at skifte de trygge rammer i Billund ud med en lejlighed i Kolding for at studere på MGK (musikalsk grundkursus, red.) og for at forfølge sine drømme om musikken, som hun håber kan føre hende hele vejen til musikkonservatoriet i København og de store danske festivalscener.

Foruden sin debut-single udgiver Cindy til maj en hel EP med titlen "Diary" med en håndfuld numre på, og så krydser hun fingre for, at hun kan komme til at holde release-koncert i Vejle i slutningen af marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Billund Ugeavis

Prikken havde sin første kunde klokken 9.05 - resten lod vente på sig

Annonce