Annonce
Billund Ugeavis

Lokalkendt er ny blomsterpige hos Blomstergalleriet

Anne-Marie Søgaard Vistesen startede hos Blomstergalleriet den 1. november. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Anne-Marie Søgaard Vistesen er navnet på Blomstergalleriets nye blomsterpige. Og lyder navnet bekendt, er det ikke så underligt, for i 12 år har hun været en del af detailhandlen i Billund.
Annonce

Billund: Blomstergalleriet har udvidet mandskabet med en ny ”blomsterpige” – endda en lokalkendt en af slagsen.

31-årige Anne-Marie Søgaard Vistesen har siden 1. november været en del af Dorte Vestkær Pedersens team, og har man som kunde haft sin gang i byens butikker, vil hun nok virke bekendt.

Anne-Marie har nemlig gennem 12 år været en del af tøjbutikken Ebbe & Ann-Bett.

Efter barslen med sit andet barn ville hun gerne ned i tid for i højere grad at kunne prioritere familien, men da dette ikke var muligt, valgte hun at søge nye veje.

Det blev i retningen mod blomsterforretningen på Hovedgaden.

- Da jeg så opslaget, syntes jeg, det lød spændende og som noget, der kunne blive en ny gren på mine kompetencer, siger hun.

Heldigvis tænkte indehaver Dorte Vestkær Pedersen det samme, og Anne-Marie blev en del af Blomstergalleriet.

- Jeg havde hørt rigtig gode ting om hende, og det, at hun har været 12 år det samme sted, viser også, at hun er pligtopfyldende, siger Dorte og tilføjer med et smil:

- Og så har vi den samme humor.

Annonce

Livsglæde

Ifølge Blomstergalleriets nye medarbejder er hun blevet taget godt i mod, og hun ser frem til at lære om blomster og dekorationer.


Her sker altid noget, og jeg er glad for at arbejde med blomster, for hvad skaber større livsglæde

Anne-Marie Søgaard


- Her sker altid noget, og jeg er glad for at arbejde med blomster, for hvad skaber større livsglæde? Lyder det retorisk fra blomsterpigen.

Anne-Marie Søgaard er ikke uddannet blomsterdekoratør, til gengæld har hun mange års erfaring på salgsfronten, hun kan bidrage med.

Anne-Marie Søgaard Vistesens primære opgaver bliver kundeservice og salg. Foto: Kristina V. Skjoldborg

- Mine opgaver er at tage mig godt af kunderne i butikken, køre ud til virksomhederne og forhåbentlig øge salget i butikken, siger hun og fortsætter:

- Jeg er god til at se, hvilke blomster, der er pæne at sætte sammen, men når det kommer til at binde, så tager de gode piger i butikken sig af det, siger Anne-Marie, som ikke er helt uden erfaring, når det kommer til æstetik.

Hos Ebbe & Ann-Bett var det nemlig ofte hende, der stod for at dekorere vinduerne og gøre butikken indbydende for kunderne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce