Annonce
Billund Ugeavis

Lufthavnen skal hjælpe flere turister til østersfestival

Jesper Klausholm, marketingchef for Billund Lufthavn, ses her sammen med administrerende direktør Jan Hessellund til højre. PR-foto: Billund Lufthavn / Jonas Fotografi.
Annonce

Billund: Danmarks Østersfestival og Billund Lufthavn har indgået en samarbejdsaftale. Samarbejdet mellem Danmarks Østersfestival og Billund Lufthavn indebærer blandt andet økonomisk støtte til presseture, VIP-service i lufthavnen og gensidig markedsføring. Det skriver Danmarks Østersfestival, der er forankret på Rømø og i Tønder Kommune, i en pressemeddelelse.

- Vi har allerede mærket interessen for østers og har haft ti kinesiske journalister med ud at plukke østers i Vadehavet. Det tiltrækker dem enormt, at de kan vade direkte ud i havet og plukke en delikatesse, siger Jesper Klausholm, marketingchef for Billund Lufthavn, ifølge pressemeddelelsen.

Danmarks Østersfestival blev aflyst i år på grund af corona, men forventer et stort rykind af udenlandske gæster den 8.-11. oktober 2021. Der er aftaler med 15 internationale kokke, som deltager i dysten om at blive Årets Østerskok den 11. oktober.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce