Annonce
Billund Ugeavis

Mangel på folk holder pølsevognen lukket: - Det er et kæmpe problem at få de folk, jeg skal bruge

Aksel Martinussen overtog for et par måneder siden TimeOut-pølsevognen i Billund. I disse dage bliver kunderne dog mødt af en lukket dør, for pølsemanden kan ikke skaffe de medarbejdere, han skal bruge for at holde åbent. Arkivfoto: Jacob Schultz
Indehaveren af TimeOut i Billund, Aksel Martinussen, mangler medarbejdere i et sådan grad, at han i disse dage er tvunget til at holde sin forretning lukket. Pølsevognen åbner igen lørdag, men han er stadig på udkig efter folk.

Billund: Det er åbenbart vanskeligt at finde medarbejdere til at lange hotdogs og burgere over disken. Det er i hvert fald den erfaring, som Billunds pølsemand, Aksel Martinussen, har gjort sig.

De sultne kunder, som disse dage kommer forbi Aksel Martinussens pølsevogn, TimeOut på Gammelbro, bliver mødt af et skilt, som fortæller, at pølsevognen er lukket på grund af mangel på personale.

- Det er et kæmpe problem i Billund at få de folk, jeg skal bruge, siger Aksel Martinussen, som er en forholdsvis ny pølsemand i byen.

Annonce

Aksel Martinussen ejer desuden TimeOut i Tarm, hvor han i det daglige arbejder, og da muligheden for at overtage forretningen i Billund opstod, valgte han at slå til. Men det har altså vist sig vanskeligt at finde de nødvendige medarbejdere for at få kabalen til at gå op.

Åbner igen lørdag

TimeOut i Billund holder også lukket fredag, men lørdag bliver dørene igen slået op, og Aksel Martinussen håber ikke, at det igen bliver nødvendigt for at ham at sætte skiltet med manglende personale i døren.

- Der kommer en ny fuldtidsansat fra på tirsdag, men jeg mangler stadig tre. En ekstra fuldtidsansat og så nogle, der kan dække ind, siger Aksel Martinussen.

Pølsemand i Tarm

Aksel Martinusen er stadig en forholdsvis ny pølsemand i Billund. Han overtog for et par måneder siden TimeOut fra Jan Rosengren, som selv har drevet pølsevognen i de seneste fem år.

Aksel Martinussen har i de seneste tre år boet i Tarm, hvor han driver en tilsvarende TimeOut-pølsevogn.

Det kræver ikke nogen specifik uddannelse eller erhvervsmæssig baggrund at arbejde i pølsevognen.

- Man skal generelt være serviceminded og have flair for at lægge noget mad sammen, som vi typisk gør i den slags butikker, siger Aksel Martinussen, der er klar til at lære nye medarbejdere op.

Annonce

Ikke første gang

Det er ikke første gang, at den lokale pølsevogn må holde dørene lukket på grund af mangel på medarbejdere. Det samme skete i 2017, hvor den daværende ejer, Preben Christensen, blev tvunget til at holde lukket på grund af mangel på medarbejdere.

Sagen blev på den korte bane løst efter massiv medieomtale, og kort efter blev TimeOut solgt til Jan Rosengren, som drev stedet i fem år, inden han for få måneder siden solgte den til Aksel Martinussen.

Det er et kæmpe problem i Billund at få de folk, jeg skal bruge.

Aksel Martinussen, pølsemand
Annonce
Billund Ugeavis

Høreforeningen flytter sit foredrag til Vorbasse: Du er også velkommen

Annonce
Billund Ugeavis

Borgere mangler hjælpemidler, og kommunen vil have mindre kontrol: - Der er jo ingen, der beder om en toiletforhøjer for sjov

Annonce
Billund Ugeavis

Flag i byerne manglede til årets første konfirmationer: Nu er en flagglad flok klar til sikre dannebrog i gaderne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Børnenes Hovedstad har fødselsdag - og så kom en kronprinsesse på besøg

Billund Ugeavis

Ny udstilling: Solvejgs billeder står i fritidscentret

Billund Ugeavis

Vorbasse fik besøg fra lokal garde

Billund Ugeavis

21-årige Anton har heltestatus: - 20 mænd med slips kan også lege

Billund Ugeavis

Gastropubben inviterer til koncert med Johnny Madsen Jam

Billund Ugeavis

Billund Gin blev til flere tusinde kroner i klubkasse

Billund Ugeavis

Find din indre ninja: Legoland inviterer til Ninjago Academy

Billund Ugeavis

Flagene er blevet hejst ved indfaldsvejene

Billund Ugeavis

Shuttlebussen er igen klar til at køre lokale og turister rundt mellem hoteller, butikker og attraktioner

Billund Ugeavis

Engang var det en gammel kro: Nu åbner i stedet et moderne tech-hotel med 18 værelser

Annonce