Annonce
Billund Ugeavis

Marisa er astrolog og vil hjælpe andre med at gå efter deres drøm: - Vi må ikke opgive, når det er svært

Marisa Silva med Peter Hess' gong. Fremadrettet kan man møde hende i Sundhedshuset, hvor hun tilbyder klangmassage og horoskoper. Foto: Lise Nørgaard
42-årige Marisa Silva bliver fra maj en del af sundhedshuset i Billund. Dermed lever hun sin drøm, og netop dét vil hun gerne hjælpe andre med også at gøre. Planeternes og stjernernes positioner er hendes speciale gennem mange år, og så er hun forelsket i Peter Hess' klangskåle.

Billund: Marisa Silva har været fascineret af planeternes, månernes og stjernernes positioner så længe, hun kan huske. Når hun som teenager besøgte bogmesser med sine forældre i Portugal, var det bøger om netop det, der tiltrak hende - en interesse, som ingen andre i hendes familie delte.

For ni år siden flyttede hun til Danmark med sin mand, der arbejder på Lego. I første omgang fik hun arbejde på Den Internationale Skole, men for fem år siden stiftede hun sin egen klinik som astrolog og klangmassør. Nu flytter hun ind i Sundhedshuset to eftermiddage om ugen.

Det betyder, at en drøm går i opfyldelse for Marisa Silva. Hun har længe ønsket at indgå i et fællesskab af behandlere. I første omgang vil hun være til stede i huset tirsdag og torsdag fra 16.30.

Annonce

Dyb afslapning

For Marisa Silva er astrologien et fantastisk værktøj i forhold til at opnå viden om sig selv og til selvudvikling.

- Som astrolog er jeg studerende for livet. Astrologien er meget kompleks, et studie af det hele menneske, og jeg fortsætter med at suge viden til mig fra andre internationale astrologer og undervisere, fortæller Marisa Silva, der gennem astrologien rådgiver via sin klients fødselsdato, tidspunkt og sted.

Marisa Silva

42-årige Marisa Silva bor med sin mand og deres lille datter på to år i Billund.

Marisa hjælper også forældre, der gennem deres børns horoskoper ønsker at blive klogere på, hvordan de skal agere som forældre og med at udvikle deres børns potentiale.

Læs mere på www.marisasilva.dk

- Især kvinder opsøger mig, men det er for alle, siger Marisa Silva, der har klienter fra hele verden - både i Billund og via videoopkald.

Udover astrologien tilbyder hun også klangmassage med Peter Hess' klangskåle.

- Jeg blev forelsket i dem, da jeg selv prøvede klangmassage, for aldrig før har jeg været så afslappet, og det ville jeg gerne give videre til andre, siger Marisa Silva, der kun bruger Peter Hess' materialer - skålene består af 12 forskellige metaller og er håndlavet i Nepal.  Det er på Peter Hess' institut i Portugal, hun er uddannet.

Peter Hess-klangskåle har forskellige lyd og vibrationer. Marisa Silva bruger både en kropsskål, en hjerteskål og en bækkenskål - men der er langt flere til mange forskellige formål. Peter Hess er en tysk ingeniør, der har lavet forskellige tests på effekten af lyd og vibrationer. Foto: Lise Nørgaard

- Mennesket består af 70 procent vand, og lyden og vibrationerne masserer cellerne i kroppen. Det er godt mod stress og angst og regenererer kroppen, siger Marisa Silva.

Annonce

Vil lære dansk

- Jeg har altid været sensitiv og følt mig forbundet med andre mennesker. Jeg har været meget interesseret i selvudvikling, at lære mig selv at kende og at heale min egen smerte, og så har jeg set det som min opgave også at hjælpe andre mennesker med det, siger Marisa Silva.

Som astrolog tilbyder Marisa Silva to timers sessioner med fødselshoroskopanalyse. Hun arbejder både online og med fysiske klienter. Foto: Lise Nørgaard

- Jeg tror på, at vi er her for at blive den bedste version af os selv, og jeg vil gerne inspirere andre til at leve deres drøm og leve det, der inspirerer dem, påpeger Marisa Silva, der tilskynder til ikke at give op undervejs.

Marisa Silva er Kinga Kopfer-Racz særligt taknemlig. Det er nemlig gennem hende, hun er blevet bekendt med sundhedshuset, og det er i hendes lokale, hun tager imod klienter.

Den næste store drøm for Marisa Silva er at lære dansk.

- Det har været svært for mig, fordi jeg har arbejdet med internationale klienter hjemme fra computeren, fortæller Marisa Silva, der helst vil lære dansk på praktisk vis.

- Det ville være dejligt, om jeg kunne finde én, der vil undervise mig, siger hun, der ingen planer har om at forlade Billund igen.

- Vi elsker at være her. Det er familievenligt med rigtig gode betingelser for at opdrage vores datter.

Annonce
Billund Ugeavis

Høreforeningen flytter sit foredrag til Vorbasse: Du er også velkommen

Annonce
Billund Ugeavis

Borgere mangler hjælpemidler, og kommunen vil have mindre kontrol: - Der er jo ingen, der beder om en toiletforhøjer for sjov

Annonce
Billund Ugeavis

Flag i byerne manglede til årets første konfirmationer: Nu er en flagglad flok klar til sikre dannebrog i gaderne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Børnenes Hovedstad har fødselsdag - og så kom en kronprinsesse på besøg

Billund Ugeavis

Ny udstilling: Solvejgs billeder står i fritidscentret

Billund Ugeavis

Vorbasse fik besøg fra lokal garde

Billund Ugeavis

21-årige Anton har heltestatus: - 20 mænd med slips kan også lege

Billund Ugeavis

Gastropubben inviterer til koncert med Johnny Madsen Jam

Billund Ugeavis

Billund Gin blev til flere tusinde kroner i klubkasse

Billund Ugeavis

Find din indre ninja: Legoland inviterer til Ninjago Academy

Billund Ugeavis

Flagene er blevet hejst ved indfaldsvejene

Billund Ugeavis

Shuttlebussen er igen klar til at køre lokale og turister rundt mellem hoteller, butikker og attraktioner

Billund Ugeavis

Engang var det en gammel kro: Nu åbner i stedet et moderne tech-hotel med 18 værelser

Annonce