Annonce
Billund Ugeavis

Massivt medlemsfrafald i gymnastikklub

Forårsopvisningen blev ikke til noget i 2020, og det har været med til at ramme foreningen på økonomien. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Coronatiden er gået hårdt udover BI Gymnastik, som har oplevet et fald på 100 medlemmer. Formanden håber, at en del vender tilbage.
Annonce

Billund: En aflyst gymnastikopvisning i foråret, uvished om landet lukker ned igen og mange restriktioner på træningerne. Det er alt sammen årsager til, at Billunds gymnastikforening har oplevet et mærkbart fald i antallet af medlemmer i denne sæson.

- Vi mangler i hvert fald 100 medlemmer i alderen 0-18 år på nuværende tidspunkt, hvor vi skal indberette årets medlemstal, siger formand i BI Gymnastik Ulrik Beierholm.


Vi mangler i hvert fald 100 medlemmer i alderen 0-18 år på nuværende tidspunkt, hvor vi skal indberette årets medlemstal.

Ulrik Beierholm, formand i BI Gymnastik


Dermed er indtægterne på kontingentsiden også markant lavere end sidste sæson, der sluttede noget brat et par uger før forårsopvisningen skulle have fundet sted.

- Forårsopvisningen er et sted, vi som forening hiver noget af vores omsætning ind, så også på den konto har vi mistet penge på corona, siger formanden.

Modsat i foråret, hvor BI Gymnastik valgte ikke at søge kompensation for tabt omsætning grundet corona, så er situationen nu en anden. Foreningen vil derfor ifølge formanden søge om kompensation for tabt kontingent.

- Vi kan selvfølgelig ikke udelukke, at nogle af vores gymnaster er søgt mod andre sportsgrene, men vi har også hørt, at mange har valgt at droppe gymnastik i år på grund af bekymring for om, vi lukker ned igen, som vi gjorde kort før opvisningen i foråret. Så tænker jeg, man vil spare nogle penge i kontingent der, siger Ulrik Beierholm.

På nuværende tidspunkt mangler BI Gymnastik knap 100.000 kroner i kontingentindtægter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce