Annonce
Den første bakke frikadeller pakkes ned. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Billund Ugeavis

Med 1000 frikadeller og 200 kilo stegt flæsk er Allan Jensen klar til Vorbasse Marked: - Når ugen er omme, regner jeg med at have serveret for 3.000 gæster

For første gang i mange år skal Allan Jensen være på arbejde i uge 29. Årsagen er, at han som ejer af Vorbasse Kro både laver mad til frivillige og sultne forbipasserende, når der er Vorbasse Marked.
Annonce
  • Den første bakke frikadeller pakkes ned. Foto: Kristina V. Skjoldborg
  • Det tager i alt omkring 18 timer at stege 200 kilo flæsk. Foto: Kristina V. Skjoldborg
  • Intet arrangement uden blomster på bordene. Foto: Kristina V. Skjoldborg
  • Allan Jensen håber, at skiltet på taget af kroen vil vække noget opmærksomhed. Foto: Kristina V. Skjoldborg

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce