Annonce
Billund Ugeavis

Med Karen Blixen i køkkenet på Vorbasse Bibliotek

Den 12. november kan man opleve Signe Wulff på biblioteket i Vorbasse. PR-foto
Annonce

Vorbasse: Temaet på Billund Bibliotekerne i dette efterår er Mad og kultur. Vorbasse Biblioteks frivillige har med støtte fra Billund Kommunes kulturpulje fået mulighed for at arrangere en aften, hvor Karen Blixen skal være i centrum inden for temaet: ”mad og kultur”.

Det er forfatteren Signe Wulf, som besøger Vorbasse Bibliotek den 12. november 2020 klokken 17.30. Signe Wulf vil fortælle om sin bog ”I køkkenet med Karen Blixen.”

I følge en pressemeddelelse fra Vorbasse Biblioteks frivillige, skriver forlaget Storyhouse blandt andet om Signe Wulffs bog:

- I køkkenet med Karen Blixen tager læseren med på kulinarisk vandring gennem Karen Blixens liv og forfatterskab. Den følger i forfatterindens fodspor fra barndomshjemmet til Britisk Østafrika og videre til Paris, New York og tilbage til Rungstedlund. Bogen gengiver også over 40 af Karen Blixens egne yndlingsopskrifter fra hendes læretid som kokkeelev i København.

Efter foredraget med Signe Wulff er der mulighed for at indtage en  fireretters menu, der ligger sig tæt op af menuen fra Babettes Gæstebud. Efter spisningen vises filmatisering af Karen Blixens roman Babettes Gæstebud.

Der kan læses mere om arrangementet på vorbasse.dk.

I køkkenet med Karen Blixen. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Butikstorvet åbnede med regn og højt humør: - Byen bliver mere levende

Annonce