Annonce
Billund Ugeavis

Mike Sullivans tips til at få hverdagen til at hænge sammen

Det handler om at være fleksibel og kreativ i disse tider, har Mike Sullivan erfaret Arkivfoto: Martin Ravn
Annonce

Som familiefar med to skolebørn på ni og 11 år hjemme, står Mike Sullivan selv i en situation, hvor han og hustruen skal omstille deres hverdag. Her er, hvad han og familien blandt andet har gjort sig af erfaringer

Annonce

Gåtur

Vi begynder dagen med en gåtur for hele familien, fordi vi på den måde er sammen som familie, vi får noget frisk luft, og så minder det os om, at vi selv er herre over vores dagligdag, og hvordan den skal forløbe.

Annonce

Fleksibelt skema

Vi har lagt et skema for dagen, der ikke er for firkantet. På den måde får vi en fleksibilitet, der hjælper os med at kunne slappe af og mødes omkring fællesaktiviteter som måltider, gåture, arbejdstid og fælles rengøring. For når vi alle fire er samlet i huset i længere tid, følger der også mere rengøring med.

Annonce

Musik

Vi fylder vores hverdag med musik! Vi har joket med, at vi alle går med en følelse af, at vi er på en skibsrejse sammen, og der er i den grad brug for sejlskibes arbejdsviser for at holde os i gang.

Annonce

Hjælper i nabolaget

Vi holder også øje naboerne og hjælper og støtter hinanden. Det er nødvendigt med sammenhold og kreativitet, for at det hele kan lykkes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Tyv på spil på Søndermarksvej

Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Billund Ugeavis

Så er det nu!

Annonce