Annonce
Billund Ugeavis

Mikkel er butikschef i Jem & Fix: - Vi vil gå langt for kunderne, for vi møder dem måske, når vi er ude at handle

Mikkel Kjaer er 31 år og bor til dagligt i Filskov. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Efter flere år er Mikkel Kjær fra Filskov vendt hjem fra en livsrejse, der både indbefatter Fyn og Grønland. Nu står han så i spidsen for det nye byggemarked i Billund.
Annonce

Billund/Filskov: Jem & Fix er netop kommet til Billund, og det er Mikkel Kjær fra Filskov, som er butikschefen for byggemarkedet.

- Jeg brænder virkelig for det her. Det er ikke bare et arbejde, det er også en hobby, siger den begejstrede butikschef, der ser frem til at blive en del af lokalområdet.

- Selvom vi er en kæde, er butikken lokalforankret med lokale folk fra området, siger Mikkel Kjær.

Jem og Fix åbnede den 17. maj. Butikken er 800 kvadratmeter og har en tilhørende 1.000 kvadratmeter stor udegård.

Mikkel Kjær står i spidsen for Jem & Fix i Billund. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce

Vilje over talent

For Mikkel er det netop den indre flamme, der skal drive værket, og han håber, at hans egen passion for arbejde smitter af på de nyansatte medarbejdere.

- Viljen vinder over talentet, har jeg altid sagt. Det er vigtigt, at mine medarbejdere også brænder for deres arbejde og ikke mindst i forhold til kundeservice. Vi vil gå langt for kunderne, for vi møder dem måske, når vi er ude at handle, forklarer han.

Og der er en sandsynlighed for, at medarbejderne vil møde nogle af deres kunder, for langt de fleste af personalet er lokale borgere i kommunen.

- Jeg tror, man har et andet forhold til sit arbejde, når man også bor i området, og at man selv tager et større ansvar, siger Mikkel.

Annonce

Fra Danmark til Grønland

For 10 år siden begyndte Mikkel Kjær som elev i Jem & Fix i Grindsted.

- Det var ved en tilfældighed, at jeg endte der. Jeg var konstabelelev på Varde kaserne, men det var ikke lige mig, så jeg skulle finde noget andet at lave, fortæller Mikkel Kjær, der blev hængende i butiksbranchen.

Han arbejdede sig først op til souschef i Jem & Fix i Silkeborg og Brande og sidenhen som butikschef i Assens på Fyn.

Men indimellem har han også været butikschef og købmand i supermarkederne Aldi og Kiwi. Han har også været forbi det kolde nord og stået i spidsen for syv detailforretninger i Grønland.

- Jeg nåede at være der i omkring 14 måneder. Så fik jeg hjemve, og jeg og familien rejste hjem igen, fortæller Mikkel Kjær.

Inden han rejste kontaktede han Jem & Fix, som kunne tilbyde ham et job som butikschef i Assens, hvilket han takkede han ja til.

Mikkel Kjaer begyndte for 10 år siden som elev i Jem & Fix i Grindsted. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce

Hjem igen

Stillingen som butikschef i Billund søgte han allerede i maj 2019. På dette tidspunkt var det endnu kun et rygte, at byggemarkedet ville komme til byen, for det var først i september, at det blev officielt, og så slog han endnu engang til.

- Jeg solgte mit hus i Assens, inden jeg fik jobbet, men jeg havde også en god fornemmelse af, at jeg ville få stillingen, siger Mikkel.

Men først og fremmest ville Mikkel Kjær hjem igen til det område, han kommer fra, og hvor hans søn og ekskone også bor.

- Min søn blev så glad, da jeg ringede og sagde, at jeg havde fået jobbet. Det betyder så meget for mig, at han nu kan komme over og sige hej i butikken efter skole. Jem og Fix i Billund er drømmedestinationen for mig, siger Mikkel Kjær.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce