Annonce
Billund Ugeavis

Mindeord: Lilly Arentoft

Jesper Dahlmann, direktør på Erhvervsgymnasiet Grindsted, skriver dette mindeord om Lilly Arentoft, der blev 74 år:

Søndag den 7. marts modtog vi den smertelige meddelelse om, at Lilly Arentoft var gået bort. Et faktum, det er svært at acceptere i al dets uafvendelighed, og som naturligvis efterlader os med et stort savn.

Lilly blev ansat på Grindsted Handelsskole 20. april 1969, og små 45 år senere fratrådte hun sin stilling ved Erhvervsgymnasiet Grindsted - efter eget ønske. I de mange mellemliggende år har tusindvis af elever og kursister, ikke mindst på Lego, nydt stor glæde af Lillys kompetencer som underviser - og som menneske. Hendes hjertensbarn var i alle årene engelsk, og hendes kompetencer medførte helt naturligt, at hun også blev en del af Undervisningsministeriets eksamenskommission, ligesom der var bud efter hende som lærebogsforfatter.

Lilly har sat et markant aftryk på vores skole. Hun var en af dens meget betydelige kulturbærere, og hendes grundlæggende værdier var eviggyldige. Hun havde en særlig evne til, på sin egen stilfærdige måde, at markere sine synspunkter. Hendes betænksom- og eftertænksomhed i kombination med empati, ordholdenhed og ordentlighed gjorde hende til ikke blot en ideel medarbejder, men også en fantastisk kollega og ven.

Tilbage står vi med savnet. Men også med bevidstheden om det privilegium, det har været at have haft Lilly som kollega på vores fælles arbejdsplads.

Æret være Lilly Arentofts minde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce