Annonce
Billund Ugeavis

Mindre brand på byggeplads: Gløder antændte isolering

Da brandvæsnet nåede frem, havde de tilstedeværende håndværkere selv fået slukket ilden. Der skete derfor kun meget begrænset skade. Foto: Hugo Sørensen/BillundPhoto.
Politi og brandvæsen måtte onsdag morgen en tur til byggepladsen ved Vejlevej.
Annonce

Billund: Politi og brandvæsen mødte onsdag formiddag talstærkt op på byggepladsen ved Vejlevej og Hans Jensensvej i Billund. Her er Billund Plejecenter ved at blive udvidet, men det var et kort øjeblik ved at gå galt, da der opstod brand på byggepladsen.

- Der er muligvis tale om, at nogle gløder i forbindelse med en svejsning er faldet ned i noget isolering, som så er smeltet og brændt uden skade til følge, siger politikommissær Mads Højen fra Sydøstjyllands Politi.

Det var formentlig nogle gløder, som var skyld i den mindre brand. Ilden blev hurtigt slukket igen. Foto: Hugo Sørensen/BillundPhoto.

Det var kort efter klokken 9, at alarmen lød, men da politi og brandvæsen var nået frem, havde medarbejderne på stedet fået styr på situationen.

- De tilstedeværende håndværkere får selv slukket ilden, så der er ikke noget i det for politiet. Brandvæsnet har været ude og tjekke, at alt er, som det skal være, siger Mads Højen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce