Annonce
Billund Ugeavis

Når vægt og størrelse ikke er en hindring

Mandfolk på mountainbike er et nyt tilbud til mænd med lidt ekstra kilo, der gerne vil prøve kræfter med mountainbike. Arkivfoto: Morten Dueholm
Nyt motionsfællesskab: "Mandfolk på MTB" kommer nu til Billund og triller ud første gang søndag 22. september.
Annonce

Billund: Fylder du godt i landskabet, er du en mand, og har du en fungerende mountainbike og en cykelhjelm, ja, så skal du tjekke Billund Cykelmotion’s nye tiltag, lyder det i en pressemeddelelse fra Billund Cykelmotion og Bevæg dig for livet.

Hos "Mandfolk på MTB" er det nemlig det sociale, der er i centrum og absolut ikke, hvem der ser bedst ud i tætsiddende cykeltøj - og farten er ligegyldig. I den nystartede afdeling i Billund, går man målrettet efter at få flere op af sofaen og ud i naturen: - Vi starter det her op, fordi vi tror, der sidder folk rundt omkring, som har et ønske om at få noget motion. Men det kan være svært at have mod eller lyst til at motionere sammen med en gruppe, som er i god form og kører hurtigt, siger Flemming Pedersen, formand i Billund Cykelmotion. Han tilføjer:

- Ingen har lyst til at være den, der kommer halsende efter resten af gruppen og alle får mest ud af motion med andre på cirka samme niveau. Derfor er der ingen mål på, hvor hurtigt man når rundt, bare man har det sjovt sammen. Initiativet er skabt i et samarbejde mellem Billund Cykelmotion og Bevæg dig for livet – Cykling, som i disse år arbejder intenst for at styrke klubberne med henblik på at få flere idrætsaktive danskere.

Annonce

Perfekt motionsform

- Mountainbike er super godt, hvis man vil i gang med at motionere og man har nogle ekstra kilo. Det er nemt at gå til og perfekt, hvis du vil undgå overbelastninger. Vi arbejder målrettet på at få flere danskere til at være aktive, og med "Mandfolk på MTB" i Billund hjælper vi Billund Cykelmotion med at gøre netop det, siger Niels Lund, der er udviklingskonsulent hos Danmarks Cykle Union, der er en del af Bevæg dig for livet-indsatsen. Allerede søndag 22. september klokken 10.30 trilles der ud første gang fra Billund Idrætscenter. Det kræver ingen tilmelding, og Brian Knudsen fra klubben er sammen med andre tovholdere klar til at byde velkommen og guide rundt i et roligt tempo. Mandfolkene kører herefter hver søndag klokken 10. Man kan følge med på Facebook i gruppen "Mandfolk på MTB – Billund Cykelmotion" www.facebook.com/groups/Mandfolkbillund.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

25-års jubilæum i Lego

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rema 1000 skal have ny købmand

Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce