Annonce
Billund Ugeavis

Ny Jem og Fix i Billund søger medarbejdere

Det kan være, det ser sådan ud i Billund, når Jem og Fix åbner sin nye forretning. Arkivfoto: Larz Grabau
Billunds nye Jem & Fix er gået i gang med ansættelsesprocessen. De søger alt fra souschef til servicemedarbejdere under 18 år.
Annonce

Billund: Billunds nye Jem & Fix-forretning, der åbner i løbet af foråret, søger nu medarbejdere til et team på mellem fem og ti personer. Det fremgår af byggemarkedkædens hjemmeside. Stillingerne omfatter alt fra souschef over to fuldtids butiksassistenter, hvoraf den ene er tidsbegrænset, til servicemedarbejdere under 18 år på deltid. Der er ansøgningsfrist på de opslåede stillinger den 1. april, og ifølge opslagene kan medarbejderne begynde i deres nye job fra den 1. maj.

I stillingen som souschef bliver der lagt stor vægt på personlighed og erfaring fra detailhandel. Stillingen omfatter således også en målrettet lederuddannelse. Butikken søger også timelønnet deltidspersonale og servicemedarbejdere under 18 år, hvis opgaver blandt vil bestå i at fylde varer op og servicerer kunder ved kassen.

Jem & Fix er et lavpris byggemarked og en del af Harald Nyborg koncernen. Ifølge stillingopslagene arbejder koncernen på at åbne nye butikker til at supplere de nuværende 121 af slagsen i Danmark. Dertil er der fem butikker i Norge og 50 i Sverige. De nye medarbejdere vil således få ikke mindre end 1700 kolleger i hele landet.

Butikken i Billund er i fuld gang med at blive etableret på Sdr. Elkærvej 2 i Billund, hvor kunderne - og de nye medarbejdere - vil få 800 kvadratmeter under tag og endnu 800 kvadratmeter udenfor at boltre sig på.

Jem og Fix har også butikker i Grindsted og Give.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce