Annonce
Mad til to og én af de helt store sællerter i Varde ifølge slagter Tom Hansen. Flødekartofler og kyllingespyd. Nu ligger den også i disken i Superbrugsen i Vorbasse, men det er ikke ensbetydende med, at den bliver. - Jeg vil gerne lave det, som kunderne efterspørger, siger Tom Hansen. Foto: Lise Nørgaard
Billund Ugeavis

Ny slagter vil lære kunderne at kende, før han melder ud, hvad der kommer i køledisken: Men her løfter han lidt af sløret for sine planer

39-årige Tom Hansen fra Varde er ny slagter i SuperBrugsen i Vorbasse. Her vil han have særligt fokus på delikatesse og nem aftensmad, men hvad der konkret kommer til at ligge i kølediskene, vil han ikke sige for meget om, før han har lært sine kunder bedre at kende.
Annonce
  • Mad til to og én af de helt store sællerter i Varde ifølge slagter Tom Hansen. Flødekartofler og kyllingespyd. Nu ligger den også i disken i Superbrugsen i Vorbasse, men det er ikke ensbetydende med, at den bliver. - Jeg vil gerne lave det, som kunderne efterspørger, siger Tom Hansen. Foto: Lise Nørgaard
  • Slagter Vorbasse
    Smørrebrød kommer der også mere af hos slagteren i Vorbasse. Foto: Lise Nørgaard
  • Slagter Vorbasse
    Mad til fire personer, når det skal være nemt. Det skal bare ind i ovnen og varmes. Foto: Lise Nørgaard

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Seneste nyt

Annonce