Annonce
Billund Ugeavis

Ny slagter vil lære kunderne at kende, før han melder ud, hvad der kommer i køledisken: Men her løfter han lidt af sløret for sine planer

Mad til to og én af de helt store sællerter i Varde ifølge slagter Tom Hansen. Flødekartofler og kyllingespyd. Nu ligger den også i disken i Superbrugsen i Vorbasse, men det er ikke ensbetydende med, at den bliver. - Jeg vil gerne lave det, som kunderne efterspørger, siger Tom Hansen. Foto: Lise Nørgaard
39-årige Tom Hansen fra Varde er ny slagter i SuperBrugsen i Vorbasse. Her vil han have særligt fokus på delikatesse og nem aftensmad, men hvad der konkret kommer til at ligge i kølediskene, vil han ikke sige for meget om, før han har lært sine kunder bedre at kende.

Vorbasse: Tom Hansen var ansat som mestersvend og produktionsleder i SuperBrugsen i Bramming, da han fik nys om den ledige stilling i Vorbasse. Han gik og manglede udfordringer i hverdagen, og det stod hurtigt klart for ham, at Vorbasse ville være en oplagt mulighed for ham.

- Der er to ting, som jeg er rigtig god til, og som jeg brænder for. Delikatesse som smørrebrød, platter, tærter samt frikadeller og convinience-mad som nem aftensmad, siger Tom Hansen, der glæder sig til at sætte meget mere fokus på den del i Vorbasse.

Hvad der fremover kommer på hylderne og i køledisken, er Tom Hansen dog ikke meget for at uddybe lige nu. Han skal først lære sine kunder at kende, for det nytter ikke noget at tilbyde A, hvis kunderne hellere vil have B.

Annonce
Smørrebrød kommer der også mere af hos slagteren i Vorbasse. Foto: Lise Nørgaard

Selv har han ikke familie og børn, men han dyrker og underviser børn i kampsporten judo.

- Når forældrene har sat børnene af, så kører de ud og handler, og så skal de hjem og spise bagefter. Der er ikke en masse tid til at lave mad i, så det skal være nemt, påpeger Tom Hansen, der nu også gerne vil kredse om sine kunder, når de har tid til at lave mad for eksempel i weekenderne.

Kobler af med jutsu

- Fredag bliver jeg som hovedregel længere i butikken, for der kommer kunderne lidt senere og har tid til at se sig om. Her vil jeg gerne give dem en god oplevelse ved disken, hvor der er mulighed for en god snak, siger Tom Hansen, der straks går i gang med at tilbyde jatak-tilbud i slagterafdelingen.

Jeg har rigtig mange planer og ideer, men først vil jeg lære kunderne at kende. Det nytter jo heller ikke noget at ville flytte sammen med sin nye kæreste på allerførste date, vel?

Tom Hansen, ny slagter, Vorbasse

- Det har ikke været brugt så meget, men det er det, vi begynder med, siger Tom Hansen.

Er man som kunde til noget andet end koteletter og pølser, så hører Tom Hansen gerne om det:

- Vil man hellere have oksekød i tern eller noget andet, så skal man sige til. Det er nemmere at lave det, der bliver efterspurgt, konstaterer Tom Hansen.

Mad til fire personer, når det skal være nemt. Det skal bare ind i ovnen og varmes. Foto: Lise Nørgaard

Når Tom Hansen skal koble af og slappe af, så dyrker han kampsporten jutsu, som han har været fan af i 17 år. For syv år siden kom judo til, og her træner han børn fra seks til 10-11 år i Varde. Det giver motion til kroppen og luft til hjernen.

- Og så er der også rigtig meget socialt i det, påpeger Tom Hansen, der har forsøgt sig med holdsport over tid:

- Jeg har spillet både håndbold og fodbold, men er der et par stykker, der ikke performer, så er det jo ensbetydende med, at resten af holdet taber, og det bliver jeg irriteret over, siger Tom Hansen, der erkender, at han er et udpræget konkurrencemenneske, der går efter at vinde - lidt ligesom når han laver mad. Hylderne må gerne blive tomme, og kunderne skal være tilfredse.

Annonce
Billund Ugeavis

Høreforeningen flytter sit foredrag til Vorbasse: Du er også velkommen

Annonce
Billund Ugeavis

Borgere mangler hjælpemidler, og kommunen vil have mindre kontrol: - Der er jo ingen, der beder om en toiletforhøjer for sjov

Annonce
Billund Ugeavis

Flag i byerne manglede til årets første konfirmationer: Nu er en flagglad flok klar til sikre dannebrog i gaderne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Børnenes Hovedstad har fødselsdag - og så kom en kronprinsesse på besøg

Billund Ugeavis

Ny udstilling: Solvejgs billeder står i fritidscentret

Billund Ugeavis

Vorbasse fik besøg fra lokal garde

Billund Ugeavis

21-årige Anton har heltestatus: - 20 mænd med slips kan også lege

Billund Ugeavis

Gastropubben inviterer til koncert med Johnny Madsen Jam

Billund Ugeavis

Billund Gin blev til flere tusinde kroner i klubkasse

Billund Ugeavis

Find din indre ninja: Legoland inviterer til Ninjago Academy

Billund Ugeavis

Flagene er blevet hejst ved indfaldsvejene

Billund Ugeavis

Shuttlebussen er igen klar til at køre lokale og turister rundt mellem hoteller, butikker og attraktioner

Billund Ugeavis

Engang var det en gammel kro: Nu åbner i stedet et moderne tech-hotel med 18 værelser

Annonce