Annonce
Billund Ugeavis

Nyt ALPHA-kursus til september

Arkivfoto
Annonce

Hejnsvig: Hejnsvig Indremission (IM) indbyder til det tredje ALPHA kursus på halvandet år.

- Vi var helt overvældet at den store søgning på det første kursus, fortæller sognepræst Jørgen Johansen gennem en pressemeddelelse. Jørgen Johansen står for undervisningen på ALPHA:

- Vi havde forventet 5-6 deltagere, men der var 20 tilmeldte på det første kursus og 10 på det næste, som netop er afsluttet.

Flere af deltagerne er nu en aktiv del af missionshuset i Hejnsvig. I al sin enkelthed, går ALPHA ud på at få støvet troen på Gud af og finde ud af, hvordan der kan gøres brug af troen i hverdagen. De fleste har bedt til Gud og ALPHA kan være med til at give svar på, hvad man får ud af det, samt hjælpe med at besvare spørgsmålene: Hvad kan jeg bruge kirken til? Præsten? Eller Bibelen?

Ifølge pressemeddelelsen siger langt de fleste, der har deltaget på ALPHA, at det er fællesskabet omkring maden og debatterne i forbindelse med undervisningen, der har givet størst udbytte -fornemmelsen af at blive set og hørt.

Den eneste betingelse for at deltage er, at man er bare lidt nysgerrig på at der findes lidt mere mellem himmel og jord, end de fleste tror. På kurset vil man kunne møde folk fra Hejnsvig IM, klar til at dele 5000 flyers ud og få en snak om ALPHA.

Første gang er søndag den 8. september klokken 18.30 i Hejnsvig Missionshus.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce