Annonce
Billund Ugeavis

Nyt coronashow på vej: Familiejulefrokost for hele kommunen

Den 12. december løber endnu et coronashow af stablen. Dog ikke et indsamlingsshow. Foto: Kristina V. Skjoldborg
I april blev det første coronashow afholdt. Nu gentages succesen, og denne gang er det ikke et indsamlingsshow, men et underholdningsprogram for hele Billund kommune
Annonce

Billund Kommune: Lørdag den 12. december klokken 18.00 til 21.59 er der online julefrokost for hele Billund Kommune. Showet, der er gratis at se, sendes via link fra kommunens byers facebooksider, så alle burde have adgang til det.

- For at kvaliteten er i top har vi hyret professionelt mandskab og en kæmpe OB vogn til at løfte både billede og lyd. Vi glæder os til at underholde hele kommunen d. 12. dec. Og håber at folk er klar til at være med, siger Pernille Steffensen, der er medarrangør på showet i en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen opfordres der til, at man køber takeaway hos sin lokale leverandør, spisested, restaurant eller hotel, kobler sig op og ser showet, mens man spiser og hygger med sin nærmeste sociale boble. Spisesteder fra alle byer i kommunen deltager og tilbyder lækre julemenuer.

Annonce

Juleshow med musik og indslag

Aftenens show byder på alt fra live-sending fra byerne, julemanden, juletraditioner og gæster i studiet til lokal musik, årets juletrends, julebordet, fællessang og andre underholdende indslag.

Både op til showet samt i løbet af aftenen vil der afholdes forskellige konkurrencer som for eksempel et virtuelt pakkespil, hvor seerne kan vinde gavekort til butikker og handelsforeninger i hele kommunen.

- Med dette show står vi sammen som kommune og løfter i flok. Vi står sammen om at give vores borgere i alle byerne en hyggelig aften i disse mørke tider. Og vi står sammen om at give vores spisesteder, vores lokale musikere og byernes butikker et kærligt løft, siger Pernille Steffensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce