Annonce
Billund Ugeavis

Nyt fitnesscenter og alternativ behandling i Billund

Fra venstre: Poul Erik Pedersen Marie Louise Pedersen, Ditte Hjort og fitnessinstruktør Michael Röhl. De tre andre er fysioterapeuter og flytter også ind i de nye lokaler. Her tilbyder de alternative behandlinger.
1. september åbner et nyt crossfit-inspireret fitnesscenter på Kløvervej 24 sammen med både yoga og alternative behandlere.
Annonce

Billund: 1. september åbner et nyt fitnesscenter på Kløvervej 24. Centeret hedder FitnessCorner, og det er Michael Röhl, der har en baggrund som personlig træner, der står i spidsen for centeret.

Michael satser på den funktionelle træning - i folkemunde også kaldet crossfit. Det er en træningsform, der bunder i kroppens naturlige bevægelser og at arbejde med sin egen kropsvægt.

- Det gode ved træningen er, at jeg både kan have en nybegynder og en erfaren, der, selvom de får den samme træning, får noget ud af det, siger Michael Röhl.

Michael Röhl er både leder af centeret, men også træner på de kommende hold. Der er plads til 12 deltagere på hvert hold, der kommer til at ligge om eftermiddagen og om aftenen fra tirsdag til fredag.

FitnessCorner og FlowInMind

Centeret åbner 1. september

Michael Röhl skal drive fitnesscenteret. Michael har en baggrund som personlig træner

Centeret fokuserer på funktionel træning

Der vil være holdtræning tirsdag til fredag

Et fuldt medlemskab koster 375 kr. om måneden

De alternative behandlere i virksomheden "FlowInMind" rykker også ind i lokalerne.

Behandlerne vil tilbyde yoga, kranio sakral terapi og hypnoseterapi

Vil man vide mere om FlowInMind, kan man følge dem på Facebook "FlowInMind" eller på deres hjemmeside flowindmind.dk.

Annonce

Satser på fællesskab

Der er også mulighed for at træne alene i centeret alle dage i tidsrummet klokken 6-22, men Michael håber, at holdene kan blive andet for deltagerne end "træn og gå igen".

- Jeg håber, at jeg kan være med til at skabe et fællesskab blandt deltagerne. Det er meget nemt at booke sig ind på et hold, men det at komme af sted kan være svært. Her kan fællesskabet være en stor hjælp.

Fitnesscenteret får både en hjemmeside, og planen er også, at der kommer en app, så man kan booke sig ind på et hold. Vil man vide mere om centeret, opfordrer Michael interesserede til at følge hans personlige facebookside "Michael Röhl - personal trainer", hvor han løbende opdaterer frem til åbningen.

Annonce

FlowInMind

I det nye center rykker tre fysioterapeuter også ind og tilbyder alternative behandlinger. De tre fysioterapeuter er Poul Erik Pedersen, Marie Louise Pedersen og Ditte Hjort, der sammen har startet virksomheden "FlowInMind".

- Som fysioterapeuter har vi kendskab til hele kroppen, men vi kan også se mulighederne i det alternative, forklarer Marie Louise. Hun får sit eget yogalokale og tilbyder særlige yogaforløb henvendt til stressramte.

- Det er en blanding bestående af yoga og neuroterapi, der er særlig god, hvis man har brug for at få kroppen i gang igen, forklarer Marie Louise, der kører sine forløb om mandagen.

Poul Erik Pedersen får ét af de to behandlerrum i fitnesscenteret. Her vil han tilbyde kranio-sakral terapi.

- Terapien arbejder med kroppens bindevæv. Det er en måde, hvorpå jeg påvirker cellerne i kroppen til at samarbejde og hjælpe med at hele kroppen, forklarer Poul Erik.

Kranio-sakral terapi bruges blandt andet mod stress, piskesmæld og migræne.

Ditte Hjort har det andet behandlingslokale, og her tilbyder hun hypnoseterapi.

- Hypnoseterapi er en måde at arbejde med sindet og vaner. Vores hoved er en stor computer med en masse programmer, men nogle af programmerne er dårlige for os. Jeg går ind i underbevidstheden, fjerner nogle af de dårlige programmer for at erstatte dem med nogle, der er bedre, forklarer Ditte Hjort.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce