Annonce
Billund Ugeavis

Nyt købstilbud fra Kirkbi til Billund Trav

Hvis det står til bestyrelsen i Billund Trav, skal et stort købstilbud fra Kirkbi A/S accepteres. Arkivfoto
Kirkbi A/S vil gerne købe Billunds travbane. Nu skal aktionærerne tage stilling til et konkret købstilbud.
Annonce

Billund: Det kan inden længe været slut med travløb i Billund.

Den 18. august er der ordinær generalforsamling i Billund Trav A/S, og her skal aktionærerne tage stilling til, om de vil afhænde den gamle og traditionsrige travbane.

Billund Trav A/S har modtaget et tilbud fra Kirkbi A/S, der er interesseret i at købe travbanen. Det er et tilbud, som travbanens aktionærer nu skal tage stilling til, om de vil tage imod. Aktionærerne bliver spurgt, om de vil give bestyrelsen bemyndigelse til at sælge banen for ikke under 58 millioner kroner.

Generalforsamling 18. august

Det er tirsdag den 18. august klokken 19, at der er generalforsamling i Billund Trav A/S.

Her skal aktionærerne blandt andet tage stilling til, om bestyrelsen skal have bemyndigelse til at sælge Billund Trav for minimum 58 millioner kroner, hvilket i praksis vil sige, at Billund Trav lukker.

"I købstilbuddet indgår, at Billund Trav har mulighed for at fortsætte driften indtil udgangen af 2021, således at travbanen også kan afvikle travløb," lyder det i en meddelelse fra Billund Trav A/S.

Annonce

Andet forsøg

Det er ikke første gang, at Kirkbi A/S har været ude med snøren efter det eftertragtede areal på Nordmarksvej. I begyndelsen af 2016, hvor Billund Trav var i svære økonomiske vanskeligheder på grund af faldende tilskud, fremsatte Kirkbi et købstilbud på 45 millioner kroner for travbanen. Det tilbud valgte aktionærerne at takke nej til. I stedet besluttede de at acceptere et salg på 3200 kvadratmeter jord til naboen, Hotel Propellen.


Aktionærerne bliver spurgt, om de vil give bestyrelsen bemyndigelse til at sælge banen for ikke under 58 millioner kroner.

Fra teksten


Dette salg blev dog aldrig gennemført, da Billund Kommune ikke ønskede at give tilladelse til en ændret anvendelse af arealet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Vorbasse Kro lukker

Billund Ugeavis

Tyv på spil i Mølleparken

Annonce