Annonce
Billund Ugeavis

Nyt lokalt 'corona-tv' på vej: - Vi gør det, fordi alt er øv, træls og lukket

Torben Klovborg har efterhånden stor erfaring med at være studievært. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldborg
Torben Klovborg og Jan Juul Hansen står bag et nyt dagligt corona-show, der skal vises hver eftermiddag via Facebook. Ganske gratis.

Billund: Et nyt coronashow er på vej fra mandag den 22. februar klokken 16.

- Vi gør det, fordi alt er øv, træls og lukket, så for at gøre noget, starter vi det her op, siger Torben Klovborg, der ejer Refborg Hotel og Spiseri. Sammen med Jan Juul Hansen står de bag showet ”Klovborg og Juul”.

Showet er ganske gratis og vises direkte på Facebook. Her vil Torben Klovborg agere studievært, fortælle om de seneste lokale nyheder og invitere lokale gæster ind til en snak om for eksempel livet i en coronatid, mens der indimellem vil komme musikalske indslag.

Det hele bliver filmet i hotellets tilhørende butik.

- Det bliver sådan, man kan chatte med os imens og komme med input til emner. Har man noget på hjertet, må man også gerne fortælle os om det, forklarer Torben Klovborg.

Annonce

Higer efter oplevelser

Udsendelsen varer en time og bliver vist hver mandag til og med torsdag under nedlukningen.

- Og så ser vi, hvor det bærer hen ad. Nu vil vi bare gerne brede det ud, så folk kommer til at se det, for vi synes selv, vi har en rigtig god by, og vi kan mærke at folk higer efter, at der skal ske noget, siger hotelejeren.

Det er ikke første gang, at Torben Klovborg tager rollen som studievært på sig. I 2020 var han både vært på et indsamlingsshow i foråret og senere på et julefrokostshow. Begge foregik de på Refborg Hotel og blev sendt direkte.

Showet bliver vist på Refborgs og Handelsforeningens facebooksider.


Nu vil vi bare gerne brede det ud, så folk kommer til at se det

Torben Klovborg


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce