Annonce
Billund Ugeavis

Ole Thomsen fra Billund nomineret til stor pris: -Fra den ene dag til den anden satte jeg mig simpelthen for at afholde en ungdomsevent

Ole Thomsen er nomioneret til Arets Energibundt Arkivfoto: André Thorup
Det nye år kan for Ole Thomsen fra Billund Cykel Motion blive indledt med en stor hæder. Han er nemlig nomineret til prisen som Årets Energibundt.
Annonce

Billund: Når Danmarks Radio den 4. januar arrangerer det årlige sportsshow, hvor der bliver set tilbage på sportsåret 2019, har Ole Thomsen fra Billund Cykel Motion chancen for at løbe med en ærefuld pris.

Danmarks Idrætsforbund og Ørsted uddeler for fjerde år i træk prisen Årets Energibundt, og det er netop her, Ole Thomsen er nomineret for sin store indsats for Billund Cykel Motion. Han bliver beskrevet som typen, der kan få ting til at ske, og ikke mindst arbejdet med at få et ungdomshold op at stå er medvirkende til, at han nu er blevet indstillet til hæderen.

- Fra den ene dag til den anden satte jeg mig simpelthen for at afholde en ungdomsevent. Jeg arrangerede fælles træning for børn og unge fra seks til 16 år, og annoncerede det på Facebook. Der kom 43 børn, fortæller Ole Thomsen.

Kåring direkte på tv

Kåringen af Årets Energibundt finder sted lørdag den 4. januar i forbindelse med Danmarks Radios store show Sport 2019.

Arrangementet finder sted i Boxen i Herning, og det er denne aften, at der vil blive uddelt en lang række priser til de danske sportsfolk, der i løbet af 2019 har gjort sig positivt bemærket.

Hele showet vil blive vist direkte på DR1.

Annonce

Fortsatte efter mørkets frembrud

Interessen for at få motion på to hjul var altså stor blandt de unge, og Ole Thomsen fortsatte med at holde snor i ungdomsholdet.

- Så har vi egentlig holdt events frem til sommerferien, og jeg begyndte at køre med de unge mennesker hver torsdag. Da vi afholdt vores sæsonafslutning, tænkte jeg: 'Hvis vi holder op nu, så får vi dem jo ikke i gang igen til foråret'. Så jeg skrev i vores Facebook-gruppe, at jeg kører en tur på torsdag, og hvis nogen ville med, kunne de bare komme. Og de kom. Så jeg ville fortsætte til dagene blev for korte, og vi ikke kunne se noget mere. Så blev det mørkt. Så tænkte jeg: 'Nej, fandeme nej'. Jeg tog alle de unge mennesker med om til cykelhandleren og købte en masse lys. Nu kører vi om aftenen med lys i panden, fortæller han.

Annonce

Sætter gang i klubben

Af de øvrige i klubben bliver Ole Thomsen beskrevet som en stor motivation. Han er ikke blot bestyrelsesmedlem, han er manden, der går forrest og sætter gang i klubben.

- Jeg elsker at se de her børn have det godt, og jeg elsker at se klubben udvikle sig. Det giver mig energi til at fortsætte, siger Ole Thomsen.

Vinderen af prisen får 75.000 kroner, mens nr. 2 og 3 får 10.000 kroner.

Ole Thomsen er en meget aktiv mand i Billund Cykel Motion. Han er bestyrelsesmedlem, og han bliver beskrevet som manden, der får ting til at ske. Blandt andet er det ham, der har æren for, at klubben har fået en ungdomsafdeling. Derfor er han nomineret til prisen som Årets Energibundt. Privatfoto
Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce