Annonce
Billund Ugeavis

Osteoporoseforeningen indbyder til foredrag om motion og "skøre knogler"

Fysioterapeut Lene Lebech, som er formand for Osteoporoseforeningens lokalafdeling for Trekantsområdet, kommer den 25. februar til Billund. PR-foto
Annonce

Billund: Tirsdag den 25. februar kl. 19 indbyder Osteoporoseforeningen lokalafdeling Varde-Billund til foredrag i Billund Centret på Hans Jensensvej 6. Her kommer foreningens fysioterapeut Lene Lebech og fortæller bl.a. om at også "skøre knogler" har godt af at blive belastet. Har man ikke haft brud, er der derfor ikke nogen grund til at lægge begrænsninger på sine fysiske udfoldelser, fortæller Lene Lebech.

- Knogler har godt af at blive belastet, og kroppen har kun godt af at blive brugt – også når man har knogleskørhed. Så man skal bare træne alt det, man kan. Og man skal træne varieret og vægtbærende med mange retningsskift, høj intensitet og huske styrketræningen. Hovedreglen er, at det, man kunne i går, det kan man også i dag. Altså forudsat, at man ikke har haft brud, pointerer fysioterapeut Lene Lebech, i en pressemeddelelse.

Lene Lebech er formand for Osteoporoseforeningens lokalafdeling for Trekantsområdet, projektleder i Kolding kommune, hvor hun etablerede landets første kommunale osteoporoseskole i 2008, og medlem af Videnscenter for Knoglesundheds ekspertgruppe.

Tilmelding senest den 24. februar til Alice Nielsen tlf. 2166 1168 eller Lis Møller tlf. 6130 7531.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce