Annonce
Billund Ugeavis

Overraskelse ved Legoland: Ruth og Iris fik en is af kokken

Jordbær-vanilje softice, ja tak. Foto: Privat
Annonce

Billund: Pensionisterne Ruth Brik Christensen og Iris Skovgaard fik sig lidt af en overraskelse, da de var på vej på cykel fra Ribe til Ikast-området.

På deres tur ville de gøre et stop i Billund ved Legoland for at få sig en is:

- Vi kører til Legoland og finder ud af, at der ikke er nogen iskiosk udenfor. Jeg gik hen og spurgte to kontrollører og en kok, der stod og talte sammen, om det var rigtigt, man ikke kunne købe en is et eller andet sted i nærheden. De foreslog, vi kunne gå over til Lalandia, men det syntes vi ikke om, for det var Legoland, vi havde sat os for, fortæller Ruth, der måtte gå hen til sin veninde og meddele, at de nok blev nødt til at vente på den ellers tiltrængte is.

De nåede dog ikke at hoppe op på cyklerne igen, før kokken kom hen til dem, og bad dem om at tage til receptionen på Hotel Legoland. Her stod han klar, og viste dem hen til bord på restaurantens terrasse, hvor de hver fik en softice.

- Cykelturen i sig selv var fantastisk, men at man møder sådanne mennesker, der gør en almindelig hverdag til en festdag, det skal Billund og Legoland have et klap på skuldrene for, lyder det begejstret fra Ruth Christensen.

Ruth Brik Christensen og Iris Skovgaard tog i weekenden en cykeltur fra Midtjylland til Ribe. Foto: Privat
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce