Annonce
112

Pas på: Tyv gik på hugst i uaflåste biler

Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Billund: En tyveknægt har tirsdag aften eller nat tilsyneladende været rundt i Billund for at kontrollere, om diverse parkerede biler var låst. De steder, hvor folk havde glemt at låse bilen, har tyven været inde for at lede efter ting, der kunne have en værdi.

Det er både på Fyrrevænget, Bænkebideren, Skarnbassen og Snurretoppen, at biler, der ikke har været låst, er blevet åbnet og rodet igennem. Fra bilerne er der blandt andet stjålet pas, benzinkort nøgler samt en rygsæk med en trøje.

Ved det ene af tyverierne - det, der fandt sted på Snurretoppen - er tyven muligvis blevet set af et vidne. I hvert fald blev en mand klokken 02.10 set løbe fra stedet, og ham vil politiet meget gerne sludre nærmere med.

Det drejer sig om en mand på 28-35 år, som var 175-180 centimeter høj. Han bliver beskrevet som almindelig af bygning og hvid i huden. Man var iført en lys cap, lys jakke samt jeans.

- Vi kan kun opfordre til, at man låser sin bil, når man forlader den, og ikke lægger effekter synligt for at friste eventuelle tyveknægte, siger fungerende vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Sydøstjyllands Politi.

Han opfordrer alle, der har set tyven eller har en anelse om, hvem det kan være, til at kontakte politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

Hejnsvig Missionshus

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce