Annonce
Billund Ugeavis

PFA sender millioner videre til kunder i Billund Kommune

De godt 1.500 PFA-kunder i Billund Kommune får hver cirka 2.600 kr. ekstra fra PFA. Arkivfoto

Billund: Mange borgere i Billund Kommune, der er kunder i PFA, kan glæde sig over, at der er kommet ekstra penge ind på pensionsopsparingen. Pengene stammer fra PFA Pensions model for overskuds- og risikodeling, PFA Kundekapital, hvor kunderne i Billund Kommune netop har fået tilskrevet i alt 4,1 millioner kr.

I 2020 har forrentningen været på 8 procent af kundernes individuelle kundekapital. Det er de penge, der nu er rullet ind på kundernes pensionsopsparinger. Godt 1.500 PFA-kunder i Billund Kommune har fået tilskrevet i alt 4,1 millioner kr. i kundekapitalforrentning for 2020, hvilket svarer til cirka 2.600 kr. i gennemsnit for disse kunder.

- PFA Pension blev grundlagt med formålet om at sikre kunder og deres familier et trygt og godt liv. Vi er med andre ord til for vores kunders skyld. Det er det vi markerer med vores årlige overskuds- og risikodeling. I år overfører vi 1,7 milliarder kr. til kunderne, som derved får deres pensionsopsparinger yderligere polstret, siger Allan Polack, group CEO i PFA.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

40-års jubilæum hos Sparekassen Kronjylland

Annonce