Annonce
112

Politiet søger hjælp: Kvinde og hund udsat for vold juleaften

Politi. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
En 41-årig kvinde blev slået tre gange og hendes hunde angrebet og sparket, da hun var ude at gå juleaften i Billund.
Annonce

Billund: Sydøstjyllands Politi efterspørger hjælp til en voldssag, der fandt sted juleaften i Billund.

Her kom en 41-årig kvinde fra Billund gående på stisystemet mellem Anlægget og Fasanvej. Hun var ude at lufte sine to hunde, da hun mødte to mænd, der også var ude at lufte en hund.

Begge kvindens hunde var i snor, da hunden fra de to mænd pludselig kom løbende imod hende. Hundens ejer forsøgte at kalde hunden tilbage og råbte et navn i retning af Malou eller Balou.

Hunden gik dog til angreb på den ene af kvindens hunde, og hun forsøgte at trække sig tilbage, men blev fanget i hundesnorene. Hun råbte derfor til hundens ejer, at han skulle få styr på sin hund.

Annonce

Situationen eskalerede

Ifølge Sydøstjyllands Politi blev der råbt frem og tilbage, inden situationen eskalerede med, at manden, der var ude at gå sammen med den mandlig hundeejer, først slog kvinden med flad hånd i ansigtet, så hendes briller fløj af.

Herefter sparkede han til den ene af hendes hunde, hvilket fik kvinden til at råbe, at det skulle han ikke gøre. Han svarede dog tilbage med at slå hende igen, før han tog fat i kraven på hende og slog hende for tredje gang, denne gang på venstre øje.

Efterfølgende forsvandt de to mænd fra Anlægget i retning mod Fasanvej.

Annonce

Oplysninger til politiet

Episoden udspillede sig kort før klokken 19.48, hvor politiet modtog anmeldelsen.

Voldsmanden, der slog kvinden, beskrives som dansk af udseende, 20-25 år, 175-180 centimeter høj, almindelig kropsbygning, bar briller, havde overskæg og var iført en lysegrå jakke eller trøje.

Hundeejeren beskrives som dansk af udseende, 20-25 år, 177-183 centimeter høj og iført mørk jakke. Mandens hund beskrives som en sortbrun labrador, muligvis Formel 1-race, adlydende et navn i retning af Malou eller Balou.

Sydøstjyllands Politi har været rundt i området for at afhøre, men det er endnu ikke lykkes at finde frem til de to mænd.

Har man oplysninger op, hvem de to mænd kan være, vil politiet gerne vide det på telefon 1-1-4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce