Annonce
Billund Ugeavis

Populær pølsevogn solgt; ny kvinde klar til at drive den videre

Hanne Trachsel (tv.) er rigtig glad for at sælge sin forretning til Susanne Møller, som hun betegner som en rigtig powerkvinde, der nok skal få succes med at drive Roadhouse videre. Foto: Mette Mørk
Hanne Trachsel har efter knap 17 år valgt at sælge Roadhouse til Susanne Møller. Søndag 30. juni holder de to kvinder goddag- og farvel-reception.
Annonce

Vandel: Det er knap 17 år siden, Hanne Trachsel startede pølsevognen Roadhouse på Hans Thomsen Vej i Vandel. Siden har hun langet tusindvis af ristede, røde og frankfurtere over disken. Nu slutter den æra om ganske få dage.

- Jeg har gennem det sidste halvandet års tid haft et ønske om at sælge på et tidspunkt. Jeg har været vildt glad for at være her, og det har været rigtig sjovt, men jeg trænger til at prøve noget nyt nu, siger hun.

Annonce

Salg faldt hurtigt på plads

I starten af maj blev Hanne Trachsel kontaktet af Susanne Møller, som i de sidste 40 år har arbejdet i hestebranchen. Nu ønskede hun at prøve noget helt andet.

- Jeg har altid drømt om at drive en kro eller en fiskerestaurant, men det blev aldrig til noget. Da min mand læste en artiklen i avisen om, at Hanne gerne ville sælge Roadhouse, rakte han mig avisen og sagde, at det måske var noget for mig, fortæller Susanne Møller, der bor i Ravning.

Kort efter arrangerede kvinderne at mødes, og siden er det gået stærkt. 14. juni gav de to endeligt håndslag på handlen, og nu er den nye ejer klar til at overtage 1. juli.

Annonce

En rigtig powerkvinde

At det lige netop er blevet Susanne Møller, der har købt Roadhouse, glæder Hanne Trachsel meget.

- Vi kender lidt hinanden fra andre sammenhænge, og jeg ved, at hun er en rigtig powerkvinde, som kommer til med masser af ny energi og nye idéer. Jeg har elsket at være her, men jeg var løbet tør for energi til at udvikle stedet. Det er så dejligt, at der nu kommer en, jeg er sikker på vil klare det rigtig godt, siger hun og fortsætter;

- Jeg kunne som sådan være ligeglad med, hvem jeg solgte til, men der ville selvfølgelig være nogle, jeg hellere ville sælge til en andre. Da Susanne henvendte sig, blev jeg så glad. Det bliver godt.

Susanne Møller er også rigtig glad for købet og glæder sig til at starte 1. juli.

- Jeg har tydeligt kunne mærke, at det har været lidt et hjertebarn for Hanne, samtidig med at det har været en god forretning. Jeg vil gerne videreføre den gode forretning, Hanne har bygget op gennem næsten 17 år, men jeg har også nogle idéer til, hvordan jeg kan udvikle stedet og sætte mit eget præg på det, siger hun.

Annonce

Goddag- og farvel

På søndag 30. juni holder de to kvinder en goddag- og farvel-reception fra klokken 13 til 16. Her er alle velkomne til at komme forbi og ønske Hanne Trachsel held og lykke med det, der nu venter, og goddag til Susanne Møller. Der vil være pølser på grillen og noget læskende til ganen, siger de.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce