Annonce
Billund Ugeavis

Praktikant i finalen: Lalandia er måske Danmarks bedste praktikplads

Praktikopholdet har været fuld af nærvær og glæde, som også er Lalandias mission. Nu skal tiden vise, om det er nok til at gå hele vejen til at blive Danmarks bedste praktikophold. Fra venstre HR Manager Lene Stejnicher og praktikant Caroline Hvid. Foto: Søren Munch Terkelsen, Dania
En succes. Det er konklusionen på 24-årige Caroline Hvids praktikophold hos Lalandia i Billund, hvor teorier fra studiet i Randers levede sig ud i praksis, og nu har sikret en plads i finalen om at blive det bedste praktikophold.

Billund: Konkurrencen om at blive Danmarks bedste praktikophold er i gang. En af finalisterne er Lalandia i Billund, der er blevet indstillet af deres praktikant Caroline Hvid fra Randers.

Hun var som praktikant ansat på lige fod med sine kolleger. Fra start fik hun lov til at tage ansvar som en del af sit studie på bacheloruddannelsen i Hospitality Management på Erhvervsakademi Dania i Randers.

En af de opgaver, Caroline Hvid løste under sin praktik, var udviklingen af en kulturprofil baseret på en interviewundersøgelse med medarbejdere og ledere om, hvordan det er at arbejde i Lalandia.

Annonce

- Jeg har været stort set alle steder i Lalandia i løbet af praktikken - jeg har været ude i marken, og jeg har snakket med rigtig mange forskellige mennesker. Det har været lærerigt, og jeg fandt samtidig ud af, at jeg kan bruge rigtig mange af de ting, jeg har lært på min uddannelse i praksis, siger Caroline Hvid.

Det har været lærerigt, og jeg fandt samtidig ud af, at jeg kan bruge rigtig mange af de ting, jeg har lært på min uddannelse i praksis

Caroline Hvid

Værdifuldt med nye øjne

- Vi vidste, at vi ville have lavet en kulturprofil. Så det krævede, at praktikanten havde en faglighed, der matcher opgaven. Men lige så vigtigt er det – og det er blandt andet der, Caroline har været god – at vi får en praktikant ind, som tager ansvar, kan arbejde selvstændigt og som selv ser muligheder, roser Lene Stejnicher, Lalandias HR Manager i Billund og Søndervig.

Caroline Hvid skal deltage i Årets Dania Praktik 2022 den 22. april på Erhvervsakademi Dania i Randers.

Hvis hun vinder, går hun videre til landsfinalen i København. Dommerpanelet her består af folketingspolitiker Ida Auken, næstformand i FH Nanna Højlund og Karsten Breum, HR-direktør i Danske Bank med flere.

Annonce
Billund Ugeavis

Høreforeningen flytter sit foredrag til Vorbasse: Du er også velkommen

Annonce
Billund Ugeavis

Borgere mangler hjælpemidler, og kommunen vil have mindre kontrol: - Der er jo ingen, der beder om en toiletforhøjer for sjov

Annonce
Billund Ugeavis

Flag i byerne manglede til årets første konfirmationer: Nu er en flagglad flok klar til sikre dannebrog i gaderne

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Børnenes Hovedstad har fødselsdag - og så kom en kronprinsesse på besøg

Billund Ugeavis

Ny udstilling: Solvejgs billeder står i fritidscentret

Billund Ugeavis

Vorbasse fik besøg fra lokal garde

Billund Ugeavis

21-årige Anton har heltestatus: - 20 mænd med slips kan også lege

Billund Ugeavis

Gastropubben inviterer til koncert med Johnny Madsen Jam

Billund Ugeavis

Billund Gin blev til flere tusinde kroner i klubkasse

Billund Ugeavis

Find din indre ninja: Legoland inviterer til Ninjago Academy

Billund Ugeavis

Flagene er blevet hejst ved indfaldsvejene

Billund Ugeavis

Shuttlebussen er igen klar til at køre lokale og turister rundt mellem hoteller, butikker og attraktioner

Billund Ugeavis

Engang var det en gammel kro: Nu åbner i stedet et moderne tech-hotel med 18 værelser

Annonce