Annonce
Billund Ugeavis

Put på 18. hul afgjorde Hovborg Kro Open

August Thor Høst løb med sejren i Hovborg Kro Open foran Gyttegård Golf Klubs Martin Kamp. Privatfoto

Hejnsvig: August Thor Høst fra Odense Eventyr Golf snuppede sejren i Hovborg Kro Open med en samlet scorer på 196 slag efter en tæt duel med Gyttegård Golf Klubs Martin Kamp.

Der var tæt kamp i toppen, hvor lokale Martin Kamp var med helt fremme. August Thor Høst sluttede 18. hul af med en fornem birdie og en samlet score på 14 slag under par. Martin og August var således lige, da Martin slog ud på det sidste hul. Martin kunne med en birdie på sidste hul have sikret sig sejren, men et tre-put på sidste green sendte sejren til August Thor Høst.

Martin Kamp satte på lørdagens første runde banerekord med blot 62 slag og spillede sig ind i toppen af leaderboardet. Allerede dagen efter blev rekorden tangeret af Frederik Birkelund fra The Scandinavian Golf Club, hvilket understregede, at der var tale om et historisk stærkt felt i årets udgave af Hovborg Kro Open.

Annonce

Fire af de 10 lokale spillere kvalificerede sig til finalerunden.

Hovborg Kro og kroejer Jørgen Jørgensen meddelte i forbindelse med præmieoverrækkelsen, at Hovborg Kro igen i 2022 er sponsor for eliteturneringen hos Gyttegård Golf Klub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Positiv coronatest

Annonce