Annonce
Billund Ugeavis

Rådhuset, biblioteker og haller er lukket

Billund Bibliotek i Billundcentret er som andre biblioteker lukket, men man kan fortsat bestille online og hente materialerne ved Magion i Grindsted. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Sammen med den resterende del af landet er Billund Kommune nu omfattet af regeringens delvise nedlukning. Det betyder, at flere kommunale institutioner lukkes. Biblioteker har formentlig "take away".
Annonce

Billund Kommune:  Regeringen har udvidet den delvise nedlukning til at omfatte hele landet. Det betyder, at mange af Billund Kommunes institutioner er omfattet af restriktioner. Restriktionerne gælder som udgangspunkt til og med søndag den 3. januar, oplyser Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Nedlukningen medfører følgende:

Skoler: Alle skoleelever fra 5. klasse og op er sendt hjem og overgår til fjernundervisning. Fra 21. december blev også de yngste elever sendt hjem, men da var juleferien begyndt i Billund Kommune.

Biblioteker: Bibliotekerne holder lukket for fysisk adgang, men det vil fortsat være muligt at bestille materialer og hente det ved Magion Biblioteket som en slags ”take away”. Det sker via bibliotekets hjemmeside: https://billundbib.dk/. Det vides ikke, om det stadig vil gælde efter skærpelserne, der blev meldt ud onsdag aften.

Borgerservice: Borgerservice holder lukket for fysisk adgang. Man kan via tidsbestilling på telefon 7972 7015 blive visiteret til at få adgang, hvis situationen er akut. Det er ikke bestemte henvendelser, der kan betegnes som akutte, men mere henvendelsens karakter.

Kulturskolen: Kulturskolen har lukket for fysiske aktiviteter og er overgået til online-undervisning i den udstrækning, det er muligt og giver mening.

Idrætsfaciliteter: Idrætshaller, svømmehaller og fitnesscenter er lukket for offentlig adgang til indendørs aktiviteter. Udendørs aktiviteter kan fortsat afvikles, dog vil der ikke være mulighed for adgang til omklædningsrum, klublokaler og mødelokaler.

Annonce

Medarbejdere hjemmefra

Rådhuset/Jobcenter: Rådhuset lukkes for offentlig adgang. Det gælder også Billund Jobcenter/Jobbutik/Ydelseskontoret.

Det betyder, at borgerne kun kan komme ind på rådhuset, hvis man i forvejen har en aftale med en ansat på rådhuset. Henvendelser til jobcentret skal ske til telefon 7972 7777.

Rådhuset holder ekstraordinært lukket til og med mandag den 4. januar. Det er kun ovenstående områder, som bliver berørt af nedlukningen. Står et område ikke nævnt, fortsætter driften på det område uændret.

Selvom mange af kommunens ansatte er hjemsendt, fortsætter arbejdet derhjemme. Det betyder, at borgere og virksomheder fortsat kan henvende sig via digital selvbetjening, mail eller på telefon til kommunen, hvis man for eksempel skal ansøge om byggetilladelse eller have fat i kommunen i anden sammenhæng.


Selvom mange af kommunens ansatte er hjemsendt, fortsætter arbejdet derhjemme.

Andreas Bjerre, Billund Kommune
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Samfundssind

Annonce