Annonce
Sport

Rasmus Højgaard har slået igennem til højeste niveau

Rasmus Højgaard fra Gyttegård Golfklub har skaffet sig adgang til golfsportens fornemmeste selskab. Sammen med syv andre danskere har han slået sig igennem til European Tour. Foto: Henning Bagger/Scanpix
18-årige Rasmus Højgaard fra Gyttegård Golfklub har slået sig adgang til European Tour og er dermed nået helt op på højeste niveau inden for golfsporten.
Annonce

Gyttegård: Den lokale golfklub, Gyttegård Golfklub, kan nu glæde sig over at være med helt i toppen. 18-årige Rasmus Højgaard har sikret sig adgang til det fornemme selskab efter i denne uge at have været i Spanien for at deltage i den såkaldte Tourskole, hvor der er 25 pladser til Europatouren på spil.

- Det har været en drøm hele tiden. Det er skide fedt, at det allerede nu kan realiseres, siger Rasmus Højgaard ifølge golf.dk.

Muligheden var faktisk til stede for, at Rasmus Højgaard ikke skulle være den eneste spiller fra Gyttegård Golfklub - eller den eneste spiller fra Højgaard-familien - som fik adgang til Europatouren. Tvillingbror Nicolai Højgaard var også med i opløbet, og han lå længe med gode chancer for også at snuppe en af de eftertragtede billetter. Til syvende og sidst viste det sig dog, at han ikke var god nok, og han endte på en samlet placering som nummer 51.

Alligevel kommer Nicolai Højgaard næppe til at kede sig i den kommende sæson. Han vil fortsat være en del af Challenge Tour, og da han rangerer forholdsvist højt på den rangliste, der hedder Race to Dubai - og fordi han blev nummer to ved KLM Open i Holland - vil der givetvis ligge en bunke invitationer og vente på ham.

Det har været en drøm hele tiden. Det er skide fedt, at det allerede nu kan realiseres.

Rasmus Højgaard til golf.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce