Annonce
Billund Ugeavis

Så kan vi samles igen: Storskærm på Byens Plads skal være ramme om folkefest

I 2018 trak en storskærm mange glade fodboldfans til Flakhavnen i Odense, hvor billedet er taget. Forhåbentlig bliver der også en fest, når foreningslivet og handelstandsforeningen i Billund inviterer til storskærm på Byens Plads. Arkivfoto: Nils Svalebøg
De sidste godkendelser er ved at falde på plads, så Danmarks første kamp i EM i fodbold kan vises på storskærm på Byens Plads. Håbet er at skabe en folkefest i byen,mens mange coronarestriktioner er ved at bliv udfaset.

Billund: Det er stort set så godt som sikkert, at EM i fodbold skal op på storskærm på Byens Plads den 12. juni.

- Vi mangler at få de allersidste tilladelser til at vise selve kampen, siger Lars Thomsen, formand for fodboldafdelingen.

Han er dog ret sikker på at kunne blæse til folke- og fodboldfest lørdag den 12. juni fra klokken 14 på Byens Plads.

Annonce

Danmarks første kamp begynder dog først klokken 18.

- Men vi har flere ting i støbeskeen. For eksempel kommer LegoGarden og spiller, og der bliver forskellige aktiviteter for børn. Også de forskellige idrætsafdelinger kommer med noget, siger Lars Thomsen, der også håber at kunne vise kamp nummer to, der falder torsdag den 17. juni, på storskærm.


Vi håber, at vejret arter sig, og at vi kan bidrage til en folkefest.

Lars Thomsen


- Det er godt nok en torsdag, hvor der vil være flere på arbejde, så vi ved ikke helt, hvad der skal ske der endnu, siger Lars Thomsen, der er mere usikker på Danmarks sidste og tredje kamp mandag den 21. juni.

Et bidrag til fællesskabet

Arrangørerne bag, Billund Idrætscenter, idrætsforeninger og handelsstandsforeningen, følger reglerne i forhold til corona tæt.

- Der må sidde 500 personer, men det er et åbent arrangement, og det er gratis at følge med, siger Lars Thomsen, der endnu ikke ved, hvor storskærmen skal være, men håbet er at skabe nogle hyggelige timer.

- Vi håber at kunne bidrage til fællesskabet, nu hvor vi kan få lov at mødes igen, siger Lars Thomsen.

Forsamlingsforbuddet falder væk den 11. juni.

- Men reglerne ændrer sig næsten fra dag til dag, så det følger vi selvfølgelig tæt, siger Lars Thomsen, der håber på, at vejret vil arte sig i fodbolddagene.

På pladsen vil der desuden blive solgt popcorn, slushice, sodavand, øl, pølser og meget mere.

https://ems.wearehearken.eu/
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

40-års jubilæum hos Sparekassen Kronjylland

Annonce