Annonce
Billund Ugeavis

Sådan holder Lego House sig hvid

Et par gange om året bliver Lego Houses facade rengjort, så den kan blive ved med at stå skarpt.Foto: Kristina V. Skjoldborg
Annonce

Hvid kan have flere ulemper, hvad angår skidt og snavs. Ejer man selv en hvid T-shirt, går der ikke længe, før den bliver grå i vasken. Og den hvidkalkede mur bliver efterhånden mere grøn end hvid, hvis der ikke gøres noget ved det.

Lego House lider ikke af de samme problemer i regnvejr som en hvid t-shirt i vasken.

- Da materialerne til Lego House skulle findes, endte vi med keramik brændt i Tyskland. Disse klinker bliver ikke gule af solen, og den glatte overflade er heller ikke så modtagelig over for skidt og snavs, forklarer Trine Nissen, der er Senior Communications & PR manager ved Lego House.

Annonce

Rengøring efter behov

Der er heller ingen fuger på facaden, fordi klinkerne, der har samme dimension som en 2 x 4 legoklods, er blevet "klikket" på bygningen. Det betyder dog ikke at Lego House er antibakteriel, og derfor skal facaden rengøres en gang i mellem, hvilket foregår meget lavpraktisk.

- Det foregår med en teleskopstang, højtryksrenser og noget algebehandling. Bygningen bliver gjort ren et par gange om året eller efter behov, forklarer Trine Nissen.

Annonce
Annonce
Billund Ugeavis

25-års jubilæum i Lego

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Rema 1000 skal have ny købmand

Billund Ugeavis

Rådyrene må være jaget ud

Billund Ugeavis

Et værdigt ældreliv!

Billund Ugeavis

Erhvervschefen fylder 50 år

Annonce