Annonce
Ugeavisen Grindsted

Sæt respekten, tilliden og mennesket i centrum!

Respekt, tillid og mennesker skal i centrum, mener fire Venstre-kandidater.

Læserbrev: På tirsdag den 24. november skal Venstres medlemmer træffe et vigtigt valg om, hvem der skal være partiets borgmesterkandidat ved kommunalvalget næste år og hvem der skal være Venstres kandidat ved regionsrådsvalget. Med det valg følger også et valg om den kurs og linje, der skal udstikkes for Venstre i de kommende år.

Som det vil være de fleste bekendt, stiller vi op til dette valg. Vi er fire forskellige personer, der ikke desto mindre drives af det samme politiske engagement for vores kommune og for dens borgere af alle slags. Vi deler også de samme grundlæggende liberale værdier. Og vi er trods vores forskelligheder enige om, at kursen for Venstre i de kommende år skal kendetegnes af et respektfuldt samarbejde, en åben og tillidsfuld dialog på alle niveauer og af, at vi sætter mennesket før systemet. Vi er også enige om at sige fra, når menneskers frihed til at være sig selv undertrykkes, og når vi ser nogen sætte sig selv over fællesskabet.

For os er valget på tirsdag derfor frem for alt et valg til et tillidshverv. Et tillidshverv, der forpligter os til at være i øjenhøjde med Venstres medlemmer, Venstres vælgere og alle kommunens borgere. På en synlig, nærværende, lyttende og medinddragende måde. For det mærker vi et stigende behov for. Og vi kender hinanden godt nok til at vide, at det netop er dét, vi hver især står for!

Annonce

Efter tirsdagens valg ser vi frem til et godt og konstruktivt samarbejde på dette fælles grundlag. Og vi ønsker hinanden et rigtigt godt valg!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Grindsted

15 år på Agrometer

Ugeavisen Grindsted

Troels Ravn genvalgt

Annonce