Annonce
Billund Ugeavis

Søgning: Vorbasse Kro leder efter forpagtere

Ejer Brian Madsen håber, at en ny forpagter eller et nyt forpagterpar snart kan blive inviteret indenfor på kroen. Arkivfoto: Keld Stampe
Der er blevet ryddet op på Vorbasse Kro efter den seneste konkurs.
Annonce

Vorbasse: Inden længe kan der forhåbentlig igen være gang i aktiviteterne på Vorbasse Kro.

Det er en lille måned siden, at forpagter Jonas Baun Madsen måtte erkende, at han ikke kunne få forretningen til at løbe rundt, og siden har kroen derfor været lukket for besøgende.

Det er dog ikke ensbetydende med, at håbet om, at Vorbasse fortsat kan have en kro i fremtiden, er blevet droppet. Ejeren håber, at det vil være muligt at finde nogle mennesker, der kan være interesserede i at drive kroen videre.

- Vi er ved at være klar til at invitere et nyt forpagterpar ind. Vi har ikke fundet dem endnu, men vi har fået ryddet op på kroen og gjort rent, så nu skal vi ud og søge en ny forpagter. Det må gerne være et forpagterpar, for det styrker meget, hvis man er to, som kan sparre med hinanden, siger Brian Madsen, der ejer Vorbasse Kro.

De har endnu ikke formelt annonceret efter en ny forpagter til kroen, men de vil nu så småt begynde at lægge følere ud i miljøet.

Det kan blive en rigtig god forretning. Der er mange muligheder, og byen er god til at bakke op, så det er bare om at springe ud i det, hvis man har modet på det.

Brian Madsen, ejer, Vorbasse Kro

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce