Annonce
Billund Ugeavis

Søndag tager Billund kampen op mod sclerose

Søndag er der landsindsamling. Pressefoto
Annonce

Billund Kommune: Tusindvis af frivillige mødes den søndag 13. september for at gå dør-til-dør, når Scleroseforeningens årlige landsdækkende indsamling løber af stablen.

Scleroseindsamlingen samler ind for at støtte forskningen i sclerose. Mere end 16.000 danskere lever med sygdommen, og hvert år får omkring 650 nye stillet diagnosen.

Sygdommen angriber centralnervesystemet, og for nogle er sygdommen pludselig og aggressiv, hvor den for andre udvikler sig langsomt og gradvist over mange år. Sclerose kan ikke helbredes.

Annonce

Ny indsamlingsleder i Billund Kommune

I Billund Kommune er Anne-Grethe Thullesen indsamlingsleder.

- Min bror, Poul Erik Kristiansen, var sidste år indsamlingsleder, men i år har jeg lovet at assistere. Poul Erik har haft sclerose i 43 år. Jeg er født og opvokset i Billund, hvor jeg dengang kun kendte én (smed Hans), der havde sclerose. Men nu er der mange bare i Billund. Indsamlingerne i år har klumpet sig sammen på grund af coronaen, men jeg håber meget, at der stadig kan lægges et bidrag i bøtterne, lyder det fra Anne-Grethe Thullesen.

Hvis man har lyst til at være en del af indsamlingen, kan man melde sig som indsamler på hjemmesiden www.sammenmodsclerose.dk eller til Anne- Grethe Thullesen på telefon 20890174.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce