Annonce
Billund Ugeavis

Sønderjysk grafiker udstiller i Billund Centret

Værk af Hanne Ida Helstrup. PR-foto
Annonce

Billund: Billund Kunstforening præsenterer en af grænselandets markante grafikere, Hanne Ida Helstrup, på årets sommerudstilling i Billund Centret.

Udstillingen, der omfatter originalgrafik, collage og unika værker i plexiglas, åbner onsdag den 24. juni med fernisering klokken 17.00. Udstillingen kan ses frem til og med den 20. juli.

På udstillingen viser Hanne Ida Helstrup værker, der hovedsageligt kredser om nøgne marker. Landbrugets furer, vækster og stubbe ætses og ridses i metal og plexiglas. Værkerne er ofte kontrastfyldte og stemningen kan opfattes melankolsk og dramatisk, men også positiv som årstidsbilleder af et livgivende agerland.

Hanne Ida Helstrup, der er uddannet fra Det Fynske Kunstakademi 1987-1992. Hun bruger sin tekniske kunnen i helt nye fortolkninger af det sort-hvide univers. Ved hjælp af sit utraditionelle værktøj som boremaskine og rystepudser, giver hun landskabet der omgiver os en ny betydning. Motiverne ætser sig ind i det mentale landskab og giver nyt blik på relationen mellem menneske og kultur-natur.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Taxachauffør blev overfaldet af sin kunde

Billund Ugeavis

Til fællessang i regnvejr

112

To biler stødte sammen på Gammelbro

Annonce