Annonce
Billund Ugeavis

Sagro ansætter moms- og afgiftsspecialist

Jørgen Nielsen er netop blevet ansat hos Sagro i Billund som økonomirådgiver. Foto: PR

Billund: Rådgivningsvirksomheden Sagro har netop ansat 50-årige Jørgen Nielsen som økonomirådgiver i regnskabsafdelingen i Billund.

Efter 23 år som økonomirådgiver hos Kolding Herreds Landbrugsforening, hvor Jørgen Nielsen er udlært, vurderede han, at tiden nu var inde til nye udfordringer. Her kom Sagro ind i billedet.

- Sagro er en spændende virksomhed med rådgivning inden for mange forskellige områder i og uden for landbruget, konstaterer den erfarne revisor og økonomirådgiver, der har specialiseret sig inden for moms- og afgifter.

- Det er et område, der får større og større fokus. Skat går op i, at vi afregner moms- og afgifter rigtigt, og både inden for landbrug og andre erhverv er det et kompleks område. Fordi reglerne og virksomhedernes aktiviteter bliver mere og mere komplekse, er der behov for forsat at kunne holde styr på opgørelse og afregning af afgifter og moms, siger Jørgen Nielsen, der bor i Hjarup ved Vamdrup med sin kone Rachel og deres tre børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce