Annonce
Billund Ugeavis

Se video: Billund tabte lokalopgøret mod Team BFO

Billund IF's fodboldherrer måtte i weekenden se sig besejret af Team BFO. Dermed er drømmen om oprykning et stykke væk. Arkivfoto: Alex Hermann
Der er nu lang vej til oprykning for Billund IF's fodboldherrer. Matchbolden er i stedet sendt til Sdr. Omme og Filskov.
Annonce

Billund/Sdr. Omme/Filskov: Drømmen om oprykning ser nu mere end vanskelig ud for Billund IF's fodboldherrer. Til gengæld er matchbolden sendt over i den anden ende af kommunen, hvor Team BFO, der er et samarbejde mellem fodboldklubberne i Filskov, Sdr. Omme og Blåhøj, nu har matchbolden.

Lørdag mødtes de to hold, som ligger og kæmper om den andenplads, der kan give adgang til en højere række, og det var gæsterne fra Team BFO, der kunne drage hjem fra Billund med en sejr på 3-2.

I Billund-lejren ærgrer træner Jan Skov sig over, at det i to tilfælde var meget løst forsvarsspil, som førte til Team BFO's to første scoringer. Omvendt havde det ikke været helt urimeligt, hvis Jonathan Plagborgs reducering efter knap en times spil var blevet annulleret for offside.

Annonce

Tilfældig reducering

Det var dog ikke længe, at Billund var med i kampen, for blot to minutter efter reduceringen bragte Team BFO sig foran med 3-1 efter en flot frisparksscoring. Det lykkedes for Billund at pynte på resultatet i kampens overtid, da Joakim Dahl Jensen sendte bolden over målmanden til 3-2.


Vi har et meget ungt hold med potentiale til mere end serie 4. Med ungdom følger ustabilitet, og dagens kamp var hårde lærepenge, som forhåbentlig kan omsættes til erfaring, når først skuffelsen har lagt sig.

Jan Skov, træner, Billund IF


- Meget sigende for vores offensive kvaliteter på dagen var målet en tilfældighed i form af et indlæg fra Joakim, som sejlede over målmanden, siger Jan Skov.

Annonce

Ustabilitet

Træneren erkender, at muligheden for at sikre sig adgangsbilletten til serie 3 nu er sendt i retning af Sdr. Omme og Filskov,

- Vi har et meget ungt hold med potentiale til mere end serie 4. Med ungdom følger ustabilitet, og dagens kamp var hårde lærepenge, som forhåbentlig kan omsættes til erfaring, når først skuffelsen har lagt sig. Nu kan vi ikke selv afgøre det og er afhængige af at Team BFO og Brande smider point i flere kampe, noget som ikke virker sandsynligt lige nu. Derfor er der ikke andet at gøre end at kigge indad og fokusere på egne kampe, siger han.

Billund spiller igen fredag aften, hvor der er dømt lokalopgør mod Grindsted GIF. Den kamp begynder klokken 19 og finder sted på Grindsted Stadion.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

50 års jubilæum i Lego-koncernen

Billund Ugeavis

Tyv løb med havetraktor

Annonce