Annonce
Billund Ugeavis

Se video: Billund vandt topbrag i fodbold

Med sejren på 3-1 over Brande IF er Billund nu for alvor med i topkampen i fodboldens serie 4. Arkivfoto: Alex Hermann
Med en sejr på 3-1 fredag aften over Brande IF er Billund IF for alvor med i kampen om de øverste placeringer i fodboldens serie 4.

Billund: De lokale fodboldhelte fra Billund IF er nu for alvor med i den sjove ende af tabellen i serie 4. Fredag aften var der regulært topbrag i Billund, da det suveræne tophold fra Brande kom på besøg. 90 minuters fodbold senere er Brande såmænd stadig tophold, men de er det knap så suverænt som inden kampen. Billund var nemlig det bedste hold og tildelte Brande sit første pointtab i form af en sejr på 3-1.

Der var ikke gået mere end tre minutter af kampen, før hjemmeholdet fra Billund havde bragt sig i front. Jonathan Plagborg fik en stikning i dybden og scorede sikkert. Det var samme Plagborg, der et kvarter inde i 2. halvleg udnyttede et straffespark begået mod Jes Dahlmann og dermed scorede sit 13. mål i de foreløbig seks turneringskampe.

Rødt kort

Få minutter senere blev kampen reelt afgjort, da Brande fik en spiller udvist. Jes Dahlmann var i en kontra kommet fri mod mål, men blev revet omkuld af en Brande-spiller, som derfor blev præsenteret for et rødt kort.

Blot to minutter senere gjorde samme Dahlmann det til 3-0, da han blev spillet fri tæt under mål, og dermed var kampen reelt afgjort.

Brande fik dog lov at pynte på resultatet i slutminutterne efter en alvorlig Billund-kikser gav en Brande-spiller en chance, som han køligt udnyttede. Trøstemålet ødelagde dog ikke humøret hos Billund-lejren.


Spillerne kan virkelig være stolte af deres præstation i dag. De lagde de nødvendige 10 procent ekstra indsats, som det krævede.

Jan Skov, træner, Billund IF


- Spillerne kan virkelig være stolte af deres præstation i dag. De lagde de nødvendige 10 procent ekstra indsats, som det krævede. Ligesom i de øvrige kampe skaber vi mange chancer, så i den offensive del af spillet er selvtilliden intakt. Når spillerne så samtidig stepper op på nærkampe, er der ikke mange hold i serie 4, som kan følge med, siger Billund-træner Jan Skov.

Annonce

Top- og lokalopgør

Næste kamp for Billund er lørdag den 12. september, hvor turen går til Ejstrupholm.

Næste hjemmekamp er lørdag den 26. september, hvor der er lokalopgør mod Team BFO, som er et holdsamarbejde mellem Blåhøj, Sdr. Omme og Filskov. Også BFO spiller med i den sjove ende af tabellen, så her er der både lokal- og topopgør.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce