Annonce
Billund Ugeavis

Seriefodbolden er afsluttet: Vorbasse rykker op, Billund forbliver i serie 4

Grindsted GIF skal til foråret spille i serie 1, mens der også er oprykning til Vorbasse Boldklub og Team BFO. Arkivfoto: Alex Hermann
Annonce

Billund Kommune: Den aktuelle fodboldsæson har ikke fået den ønskede afslutning - men tre lokale hold kan nu lade champagnepropperne springe og fejre oprykning.

Da det i den kommende tid ikke er tilladt at spille seniorfodbold, har DBU Jylland besluttet at stoppe turneringen og lade alle de hold, der har en matematisk chance for at rykke op, få en oprykning. Det giver gevinst tre steder i lokalområdet.

Kommunens højest rangerede fodboldhold, Grindsted GIF, ligger på 2. pladsen i serie 2. Det er nok til, at holdet næste år skal spille i serie 1.

Vorbasse Boldklub havde allerede inden sidste spillerunde sikret sig duksepladsen i serie 4 og dermed en oprykning til serie 3, hvor holdet kommer til at spille i næste sæson. Her kan det blive til lokalopgør mod Team BFO, der er et holdsamarbejde mellem klubberne i Blåhøj, Filskov og Sdr. Omme.

Team BFO ligger inden sidste runde på 2. pladsen og har dermed mulighed for oprykning - og får den.

Billund IF har til gengæld forspildt muligheden for at rykke op og må derfor også til næste år spille i serie 4.

DBU Jyllands beslutning betyder samtidig, at hold, der har en mulighed for at redde sig fra nedrykning, får lov at overleve. Det hjælper dog ikke Krogager Boldklub, der allerede er rykket ned i serie 4.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Tyv på spil på Søndermarksvej

Billund Ugeavis

Behandlingsskolen Chrysalis

Billund Ugeavis

Så er det nu!

Annonce