Annonce
Billund Ugeavis

Simon er ny daglig leder hos Nybolig

Simon Nicolajsen Jørgensen kommer i høj grad til at spille på hjemmebane som daglig leder af Nybolig Billund.  Foto: Jacob Schultz
Nybolig vil fremover dele sine afdelinger i Grindsted og Billund mere op.
Annonce

Billund: Den lokale afdeling af Nybolig i Billund får ved indgangen til september et nyt ansigt udadtil.

Helt fremmed er det dog ikke, for Simon Nicolajsen Jørgensen har boet i Billund, siden han var 12 år. De første 12 år af sit liv boede han i Vandel, og da det også er et område, der kommer til at høre ind under hans ejendomsmægler-pastorat, er det en person med lokalkendskabet i orden, som fremover vil være forretningens ansigt udadtil.

- Jeg kommer til at stå for den daglige drift af butikken i Billund. Vi bliver ved med at hedde Nybolig Grindsted/Billund, og vi er stadig ét team, men det bliver mere opdelt, så mit fokus bliver på og omkring Billund, siger Simon Nicolajsen Jørgensen.

Med strukturændringerne hos Nybolig bliver der altså tale om en mere markant opdeling af de lokale Nybolig-afdelinger. Afdelingen i Lalandia lever sit eget liv med eget cvr-nummer, mens der fremover vil komme en skarpere opdeling mellem afdelingerne i Grindsted og Billund.

Trods ændringerne vil folk stadig komme til at møde de to indehavere, Lene Møller Kristensen og Lene Eg Madsen. De skal blot i højere grad være ude i marken og lave opsøgende salgsarbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Det er en ommer!

Annonce