Annonce
Billund Ugeavis

Sjov for hele familien: Spis pandekager, oplev musik og tag på byvandring

Flere af aktiviteterne foregår med udgangspunkt ved containeren ved Byens Plads. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Billund kan snart fejre 10 år som Børnenes Hovedstad, og det markeres blandt andet med kunst, koncert og pandekager.

Billund: I 2021 fejrer Billund sin 10-års-fødselsdag som Børnenes Hovedstad. Derfor får Billund en kæmpe fødselsdagsgave: Kunstnergruppen Superflex vil skabe et stort totalværk til Billund - et sted, hvor alle generationer kan mødes på tværs og lege sammen.

Det skriver CoC Playful Minds i en pressemeddelelse

Som optakt til at totalværket står færdigt i oktober, vil CoC Playful Minds, sammen med lokale partnere, som blandt andet tæller Skulpturstiens bestyrelse og Grene Sogns Menighedsråd, invitere alle borgere i Billund Kommune til en række arrangementer.

Annonce

Til arrangementerne bliver man klogere på leg, kunst og byrum, og får mulighed for at deltage i sjove og inspirerende aktiviteter for både børn og voksne.

Begynder 31. maj

Arrangementsrækken skydes for alvor i gang den 31. maj med Uartig Aftensmad, hvor der bliver serveret pandekager og Rasmus Nielsen fra Superflex vil fortælle om den vilde proces, som har involveret børn fra hele kommunen, der har bygget flotte lyserøde modeller til at inspirere totalværket.


De første arrangementer finder sted på Byens Plads, hvor CoC Playful Minds netop har opstillet en udstillingscontainer, der formidler om processen bag totalværket.


De første arrangementer finder sted på Byens Plads, hvor CoC Playful Minds netop har opstillet en udstillingscontainer, der formidler om processen bag totalværket. Her kan man blandt andet se løbende udstilling af børnenes modeller, blive klogere på kunsternes analyser og læse fortællingen om, hvorfor Superflex arbejder så meget med den lyserøde farve.

Der kan læses mere om arrangementerne og tilmelding på CoC Playful Minds hjemmeside, cocplayfulminds.org.

Blandt nogle af de øvrige arrangementer kan nævnes: Vandring på Skulpturstien, koncert med Billund Pigekantori og byvandring.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

40-års jubilæum hos Sparekassen Kronjylland

Annonce