Annonce
Billund Ugeavis

Skole-OL's vindere kommer til Billund

Lego House åbner dørene for Skole-OL's vindere. Arkivfoto

Billund Kommune: Vinderne af årets virtuelle Skole-OL, der bliver finder sted i juni, bliver inviteret til Billund til leg, kreativitet, fest og farver. Det fastslår Billund Kommune i en pressemeddelelse.

Præmien til 0., 1. og 2. klasse er en tur til Børnenes Hovedstad, hvor hele klassen skal en hel dag i Lego House.

3. klassetrin skal i Wow Park. Det samme skal 4. og 5. klasse. De får en hel dag i Wow Park, en tur i badeland i Lalandia og skal også på fabriksbesøg hos Lego. Præmien inkluderer også overnatning i feriehuse i Lalandia, transport til og fra Billund og lækker mad.

6., 7. og 8. klassetrin vinder også en tur til Børnenes Hovedstad med to overnatninger. De får den helt store pris med en hel dag i Legoland, en tur i badeland i Lalandia, på fabriksbesøg på Lego og andre sjove aktiviteter.

Klasserne skal fra den 25. maj og tre uger frem dyste i 10 konkurrencer. Klasserne vinder legene ved at indsamle så mange point som muligt. Vinderne af De virtuelle Skole Olympiske Lege er den klasse på hvert klassetrin, der har flest point den 18. juni. Den store finalefest bliver den 18. juni, hvor den olympiske flamme bliver tændt i Lego House, og elever følger med fra klasselokaler i hele landet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Annonce