Annonce
Billund Ugeavis

Skouniverset åbner på fredag

SkoUniverset i Billund åbner fredag den 26. marts. Arkivfoto: Kristina V. Skjoldbrg

Billund: Fredag den 26. marts får Billund igen en skobutik, når SkoUniverset for første gang slår dørene op, og byder kunderne velkommen i den nye forretning på Butikstorvet.

- Vi har ikke kedet os på det seneste, og vi glæder os til at vise butikken frem, siger ejer af Skouniverset, Jesper Jensen.

Det bliver dog ikke med et brag af en åbning af hensyn til den nuværende coronasituation.

- Der vil være åbningssalg generelt, som også gælder den efterfølgende uge, så vi sikrer, der ikke er for mange, som møder ind på samme tid. Hvis vi kun gør det den ene dag, presser vi folk til at komme på samme tid, og det vil vi gerne undgå af respekt for coronasituationen, siger Jesper Jensen.

Han og personalet har i den seneste tid været i fuld sving med at klargøre butikken, og da vinduerne ikke har været dækket til, har de også været genstand for mange nysgerrige blikke.

- Folk kommer forbi giver os thumps up, vinker og smiler. Det virker til, at folk rigtig glæder sig til, at vi åbner, siger han.

Jesper Jensen driver i forevejen 10 Skechers-konceptbutikker rundt omkring i Jylland og på Fyn sammen med sin kompagnon samt SkoUniverset i Grindsted.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce