Annonce
Billund Ugeavis

SkoUniversets team er klar: Inger og Anne-Marie skal have fornemmelsen af, at det er deres butik

Inger Thomsen, Anne-Marie Søgaard Vistesen og Jesper Jensen. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Inger Thomsen og Anne-Marie Søgaard Vistesen bliver en del af det faste team hos SkoUniverset i Billund.

Billund: Når SkoUniverset åbner sidst i marts, bliver det begrænset, hvor meget kunderne kommer til at møde indehaver Jesper Jensen bag disken. Derfor har han søgt efter nyt fast personale til den nye forretning på Butikstorvet.

- Der er har været en stor interesse for at blive en del af det her, men det har været vigtigt for mig at finde den med det rette engagement og rette personlighed, siger butiksejeren og fortsætter:

- Jeg kan lære dem alt om sko, men ikke personligheden.

En anden og meget vigtig faktor er lokalkendskab, og Jesper Jensen har nu fundet sit team, bestående af to kendinge fra lokalområdet, Inger Thomsen og Anne-Marie Søgaard Vistesen. De har begge tidligere arbejdet hos lokale forretninger i Billund og ser frem til at bygge skobutikken op sammen med Jesper Jensen.

Annonce

Personale er vigtigst

- Det er helt unikt at få lov til at være en del af noget nyt og som er blevet efterspurgt i flere år, siger Anne-Marie Søgaard Vistesen.


Fodtøj er vigtigt, men personalet er vigtigst

Jesper Jensen, indehaver af SkoUniverset


Og kollegaen Inger Thomsen er i den grad enig.

- Jeg ser frem til at blive en del af et fantastisk miljø. Anne-Marie og jeg har arbejdet sammen før, og vi er et ”dream team”, siger hun

Inden teamet kan tage imod kunderne, skal butikken dog gøres klar.

- Nu skal vi trække i arbejdstøjet og få de 1500 sko på lager, siger Anne-Marie.

At sætte sko og hylder på plads er ikke de eneste opgaver, de to medarbejdere har på tjeklisten. De skal allerede nu ud at betjene kunder i SkoUniverset i Grindsted.

Annonce

Oplæring i Grindsted

- Det er vigtigt for mig, at medarbejderne ved noget om tingene, når butikken i Billund åbner, så derfor begynder vi oplæring i god tid, forklarer Jesper Jensen.

- Inger og Anne-Marie er grundstenene, og de skal have fornemmelsen af, at det er deres butik. Derfor bliver de også involveret, når der for eksempel skal tages beslutninger. Fodtøj er vigtigt, men personalet er vigtigst, understreger Jesper Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Fire nye håndboldbaner til fri afbenyttelse: - Nu skal vi alle til at komme i gang efter, vi har siddet buret inde i flere måneder

Billund Ugeavis

Internationale kvinder søger hjælp til virksomhedsvækst hos iværksætterhus i Billund: - Det har givet os et kæmpeboost

Annonce