Annonce
Billund Ugeavis

Sparekassen Kronjylland kåret som Danmarks bedste arbejdsplads

De stolte medarbejdere i Sparekassen Kronjylland i Vorbasse. Privatfoto
Konsulentfirmaet Great Place To Work har kåret Sparekassen Kronjylland som Danmarks bedste arbejdsplads med over 500 medarbejdere

Billund: Sparekassen Kronjylland er netop blevet kåret til Danmarks bedste arbejdsplads med over 500 medarbejdere. Bag kåringen står analyse- og konsulentvirksomheden Great Place To Work. Resultatet kommer ikke bag på medarbejderne i Vorbasse:

- I Sparekassen Kronjylland har vi en flad struktur og en forretning, der har et skarpt fokus på, at der skal tilfredse medarbejdere til at skabe tilfredse kunder. I Sparekassen er vi lykkedes både med at have Danmarks mest tilfredse kunder og nu også være den bedste danske arbejdsplads. Det er vi utroligt glade og stolte over, fortæller H.C. Christensen, der er afdelingsdirektør i Vorbasse.

H.C. Christensen peger på, at Sparekassen som selvejende institution kan tænke mere langsigtet end for eksempel traditionelle banker med aktionærer:

- Vi skal ikke hvert kvartal levere et vist afkast til nogle aktionærer, men kan tænke mere langsigtet på at skabe en balance mellem kunder, medarbejdere, Sparekassen og samfundet. Det tror jeg gør en forskel for medarbejdere og kunder, forklarer han og tilføjer, at han håber, at kunderne kan mærke medarbejdernes tilfredshed med at gå på arbejde i afdelingen i Vorbasse.

Det er ikke kun på kunde- og medarbejdertilfredshed, at Sparekassen Kronjylland skaber gode resultater. I 2019 har Sparekassen leveret det bedste halvårsregnskab i virksomhedens 190-års historie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce