Annonce
Billund Ugeavis

Sparekassen Kronjylland sætter sine bygninger i Vorbasse til salg

H.C. Christensen i den nyeste af de to sparekasse-bygninger, der lige nu står tom. Foto: Kristina V. Skjoldborg
Sparekassen Kronjylland sætter begge sine bygninger til salg, men vil kun sælge den ene.

Vorbasse: Sparekassen Kronjylland sætter sine to ejendomme i Vestergade i Vorbasse til salg, den har dog kun planer om at sælge den ene af bygningerne, fortæller afdelingsdirektør H.C. Christensen.

- Planen er, at vi enten skal blive, hvor vi er, eller flytte over i den anden bygning, alt efter hvilken der bliver solgt, siger han.

Det vigtigste er, at der kommer liv i begge bygninger.

- Vi har ganske enkelt for meget plads i forhold til vores eget behov. Derfor håber vi, at der er nogen, som vil skabe liv i resten af bygningerne. Det er jo nogle rigtig gode faciliteter, og jeg håber, at de kan blive brugt af eksempelvis andre erhvervsdrivende eller noget helt andet, der kan være til glæde for byen, forklarer H.C. Christensen via en pressemeddelelse.


Vi har ganske enkelt for meget plads i forhold til vores eget behov. Derfor håber vi, at der er nogen, som vil skabe liv i resten af bygningerne.

H.C. Christensen


H.C. Christensen understreger, at sparekassen ikke har planer om at lukke. Heller ikke, hvis der kommer et bud på begge bygninger:

- Kunderne kan være helt trygge, vi lukker ikke. Får vi et bud på begge bygninger, er det en ny situation, men vi flytter ikke fra Vorbasse. Det vigtigste er, at der kommer noget aktivitet.

Sparekassen Kronjylland driver i dag afdeling i den mindste af de to bygninger, mens det andet tidligere var hovedsæde for Vorbasse-Hejnsvig Sparekasse. Den mindste bygning er 740 kvadratmeter, mens der er hele 1400 kvadratmeter i den største og nyeste bygning.

Bygningerne sættes til salg via Danboligerhverv.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Den røde løber lå klar: Velkommen tilbage til fitnesscentret

Billund Ugeavis

35-årige Teboho laver vilde tricks på skateboardet: - En musiker stopper heller ikke med at spille musik, fordi han bliver ældre

Billund Ugeavis

Teboho har bygget ramperne til Billunds nye skaterområde: - - Det er som om, de unge i byen må ikke være synlige, men skal gemmes væk

Billund Ugeavis

Billund IF fik ny storsejr

Billund Ugeavis

Vorbasse er med i en ny sang

Annonce