Annonce
Billund Ugeavis

Sparekassen Kronjylland har fået ny områdedirektør

Stephan Lorenzen er ny områdedirektør for Sparekassen Kronjyllands område syd. Foto: PR

Syddanmark:  Stephan Lorenzen er den 1. februar ansat som ny områdedirektør for Sparekassen Kronjyllands område syd, der består af afdelingerne Kolding, Esbjerg, Billund, Billum, Alslev, Skovlund, Vorbasse og Odense.

44-årige Stephan Lorenzen kommer fra Middelfart Sparekasse, hvor han de seneste 13 år har været afdelingsdirektør i Kolding. Tidligere har han været centerdirektør i Nykredit i Haderslev og konsulent på Finanssektorens Uddannelsescenter.

Han kommer således med en solid sektorerfaring og lokalkendskab. Han skal i sin nye rolle supplere Sparekassen Kronjyllands nuværende fire områdedirektører, ligesom han træder ind i den øverste ledelse.

- Jeg ser frem til at opleve og udleve de værdier, der kendetegner Sparekassen. Sparekassen har et stort fokus på medarbejderne som hele mennesker. Derudover er det en organisation, der er til stede lokalt stort set i hele landet med personlige rådgivere, som kunderne nemt kan kontakte direkte. Ikke noget med callcentre. Det har givet en imponerende høj kundetilfredshed. Det er en kultur, som jeg synes, er meget interessant, siger Stephan Lorenzen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Billund Ugeavis

Nyt flot view til Lego House

Annonce